پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۸:۳۱

رنو مدیرعامل خود را برکنار کرد

رنو مدیرعامل خود را برکنار کرد

شرکت رنو مدیرعامل خود را در شرایطی برکنار کرد که با شریک ژاپنی خود، نیسان، به دنبال احیای اتحادشان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، شرکت رنو مدیرعامل خود، تیری بالور، را روز جمعه در شرایطی برکنار کرد که این خودروساز فرانسوی و شریک ژاپنی آن، نیسان، به دنبال احیای اتحاد خود هستند. اتحاد این دو شرکت به دنبال پرونده کلاهبرداری مدیرعامل قبلی نیسان، کارلوس گوسن، که مسئول به وجود آوردن این اتحاد هم بود آسیب دیده بود. 

تنش‌ها بین رنو و نیسان که روز سه‌شنبه گذشته یک مدیرعامل جدید برای خود انتخاب کرده، پس از دستگیری گوسن به اتهام فساد مالی در سال گذشته، بالا باقی مانده است. 

بالور که به گوسن نزدیک بود و روابط پرتنشی با رییس قبلی نیسان داشت، موقتا با مدیر مالی رنو، کلوتیلده دلبوس، جایگزین خواهد شد. 

رییس شرکت رنو، ژان دومنیک سنارد، امیدوار است خط پایانی بر تنش‌هایی که تقریبا یک سال به طول انجامید بکشد وهمکاری‌های بین این دو خودروساز، که زمانی گمان می‌رفت سرنوشت آنها ادغام کامل با یکدیگر است، را احیا کند.

به دنبال اعلام این تحولات، سهام رنو ۵.۱ درصد جهش کرد. 

کد خبر 4744739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha