۲۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶

در پی بارش شدید باران؛

چند محور در شهرستان تایباد مسدود شد

چند محور در شهرستان تایباد مسدود شد

تایباد- بارندگی شدید عصر امروز باعث ایجاد خسارت به جاده ها و برخی کشاورزان و مسدودی برخی محورها در شهرستان تایباد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بارش شدید باران در شهرستان تایباد و وقوع سیل در اکثر رودخانه‌های فصلی این شهرستان، باعث مسدود شدن چند محور در این شهرستان شد.

حجت زنگنه، بخشدار میان ولایت شهرستان تایباد در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: بر اثر سیلاب محور مشهدریزه به جوزقان مسدود شده، همچنین به علت شدت جریان سیلاب، متأسفانه بخشی از مسیر روستای حسینی به روستای سوران نیز تخریب و محور مسدود شده است.

وی با بیان اینکه به بخشی از اراضی کشاورزان منطقه نیز خسارت وارد شده است، افزود: شدت بارش باران در منطقه به حدی بود که باعث طغیان رودخانه‌های فصلی بخش میان ولایت شده است، در حال حاضر نیروهای امدادی در تلاش برای رفع مشکلات هستند و محاسبه خسارت وارده به زودی انجام خواهد شد.

بارش ۷.۵ میلی متر باران تنها در ۲۰ دقیقه

محمد زمانی، رئیس اداره هواشناسی شهرستان تایباد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: سامانه فعالی در فضای استان مستقر شده است که از روز گذشته بارش‌های شدیدی را در بخش‌های مختلف استان شاهد بودیم. بارندگی‌ها در شهرستان تایباد از شب گذشته آغاز شد به طوری که شب گذشته در شهر تایباد ۶.۴ میلی متر و در باخرز ۷.۶ میلیم تر بارندگی به ثبت رسید.

زمانی افزود: امروز نیز بارندگی از ساعت ۱۴:۴۵ دقیقه آغاز شد و در مدت زمان ۲۰ دقیقه شاهد بارندگی ۷.۵ میلیمتری همراه با رعد و برق در شهر تایباد بودیم. این روند بارشی تا چند روز آینده ادامه یابد.


محور تایباد به باخرز مسدود شد
سرهنگ یزدانی، رئیس پلیس راه شهرستان تایباد هم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: به علت وقوع سیلاب و آب گرفتگی سطح محور در محدوده آب نمای روستای نصرت آباد، محور تایباد به باخرز مسدود شده است، لذا از همشهریان عزیز تقاضا می‌کنیم از ترددهای غیر ضروری و توقف در محدوده پل‌ها و مسیل‌ها جدا خودداری نمایند.

کد خبر 4898795

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha