۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۳۵

در دیدار با هیأت اقلیم کردستان عراق؛

«صالح»خواستارهماهنگی طرف‌های سیاسی برای تشکیل کابینه جدید عراق شد

«صالح»خواستارهماهنگی طرف‌های سیاسی برای تشکیل کابینه جدید عراق شد

رئیس جمهوری عراق در جریان دیدار با هیأتی از اقلیم کردستان عراق بر لزوم هماهنگی میان طرف‌های سیاسی جهت تشکیل هرچه سریع‌تر کابینه جدید این کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «برهم صالح» رئیس جمهوری عراق با یک هیأت بلندپایه از اقلیم کردستان عراق در بغداد دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش، دو طرف در جریان این دیدار در خصوص آخرین تحولات عراق و مسائل مربوط به روابط بغداد و اربیل بحث و تبادل نظر کردند.

برهم صالح و هیأت اقلیم کردستان عراق همچنین به بررسی راهکارهای مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور پرداختند.

وی در این دیدار با اشاره به مسأله تشکیل کابینه جدید عراق بر لزوم هماهنگی میان طرف‌های سیاسی مختلف جهت تشکیل هرچه سریع‌تر کابینه تأکید کرد.

رئیس جمهوری عراق در ادامه به برخی مناقشات میان بغداد و اربیل در خصوص مسائل مختلف اشاره کرد و گفت: باید بر اساس قانون اساسی و منافع ملی، این مناقشات حل و فصل شوند.

از سوی دیگر، اعضای هیأت اقلیم کردستان عراق نیز از آمادگی خود برای تفاهم با بغداد بر سَر مسائل مورد مناقشه خبر دادند.

اعضای این هیأت اعلام کردند که آماده اند تا از طریق همکاری با بغداد به مسائل مورد مناقشه پایان دهند.

کد خبر 4905284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha