۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

روند روبه رشد آمار مبتلایان به کرونا در زنجان/۹۲۶ بیمار کرونایی

روند روبه رشد آمار مبتلایان به کرونا در زنجان/۹۲۶ بیمار کرونایی

زنجان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از افزایش مبتلایان به کرونا در این استان خبرداد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان زنجان افزوده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز قزلباش با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان زنجان افزوده شده است، گفت: تاکنون تست کرونای ۹۲۶ نفر در استان زنجان مثبت اعلام شده است.

وی افزود: براین اساس در مجموع تاکنون تست کرونای ۹۲۶ نفر در استان زنجان براساس یافته‌های آزمایشگاهی مثبت اعلام شده است.

قزلباش با بیان اینکه از آغاز شیوع ویروس کرونا تا کنون دراستان ۹۶ نفر به علت ابتلاء به این ویروس جان خود را از دست داده اند، ادامه داد: از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس در استان تا به امروز ۷۳۵ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده اند.

کد خبر 4908032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha