پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

نماینده پارلمان لبنان:

امنیت طرابلس خط قرمز است

امنیت طرابلس خط قرمز است

یکی از نمایندگان پارلمان لبنان از تداوم اقدامات خشونت بار در طرابلس به شدت انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، دیما جمالی از نمایندگان پارلمان لبنان از اقدامات خشونت بار در طرابلس لبنان انتقاد کرد و گفت: برخی از گروههای خرابکار در ورای شعارهایی، بر خدشه وارد کردن به طرابلس و آسیب رساندن به اموال مردم و شهروندان اصرار دارند.

وی افزود: دستگاههای امنیتی در قبال تحولاتی که رخ می دهند، کجایند؟ چرا درباره این جنایات اهمال صورت می گیرد؟ دستگاه قضایی باید دست به تحرک جدی بزند و نیروهای امنیتی به ایفای نقش خود بدون هیچ خط قرمزی بپردازند.

این نماینده پارلمان لبنان بیان کرد: امنیت طرابلس همانند کل لبنان خط قرمز محسوب می شود.

گفتنی است که خیابان‌های شهر طرابلس در شمال لبنان شنبه شب ۱۳ ژوئن، صحنه اعتراضات و تظاهرات مردم ناراضی از عملکرد دولت بود که با دخالت نیروهای پلیس به خشونت کشیده شد.

معترضان با سر دادن شعار علیه دولت و آتش زدن لاستیک‌های خودرو، خیابان‌ها را مسدود می‌کردند. نیروهای امنیتی پلیس و ارتش برای پایان دادن به این شرایط وارد عمل شدند که به شدت گیری درگیری‌ها میان معترضین و نیروهای امنیتی منجر شد.

بنابر گزارش‌های رسمی دولت لبنان، در این اعتراضات دست‌کم ۷۰ نفر زخمی شدند که در بین آنها هم معترضین بودند و هم نیروهای امنیتی.

کد خبر 4950312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha