به گزارش خبرنگار مهر، علیاوسط هاشمی شامگاه یکشنبه در بازدید از کارگاه تولید لباس شرکت بازرگانی الماس غرب و افتتاح مرکز آموزشی بین کارگاهی در سقز، با اشاره به اینکه ایران کشوری است با تنوع قومی بالا، اظهار کرد: راه اندازی مراکز تولیدی با محوریت و اولویت تولید لباس اقوام باید در اولویت باشند.
وی افزود: باید تلاش کرد با توانمندسازی، شناخت ظرفیتها و راه اندازی کارگاه و طرحها بر اساس نیاز و پتانسیل، نقش استانها و شهرستانها در قامت ملی دیده شود.
معاون وزیر کار و رییس سازمان فنی و حرفهای افزود: کمک به ارتقای توانمندی جامعه، راه اندازی طرحهای آموزش بر اساس نیاز مردم، بررسی جامعه شناختی بازار کار، بازسازی نیروی کار، توجه به نقش خواهران در حوزه نیروی کار و مدیریت کارگاهها، توجه به راه اندازی مراکز آموزشی جوار صنعت، توجه به اهمیت طراحی و مُد در بحث آموزش دوخت برای از دست ندادن بازار کار و رقابت با رقبایی چون ترکیه باید به جد مورد توجه فنی و حرفهای باشد.
هاشمی خطاب به مسئول این مرکز و کارگاه تولیدی، گفت: توجه به فناوری و اطلاعات برای وجود یک طراح زبردست، توجه به مد و طراحی و حمایت از این مرکز ضروری است و در این راستا سازمان فنی و حرفهای در سطح ملی و استانی از همه ظرفیتهای خود در راستای کمک به این مرکز استفاده میکند.
وی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای ویژه شهرستان سقز، بیان کرد: شهرستان سقز از لحاظ نیروی انسانی دارای سرمایه مناسب و از لحاظ جغرافیایی در مسیر کریدور شمال جنوب قرار گرفته است، که دارای بازار مناسبی است.
وی با اشاره به اینکه دپارتمان ملی گلخانهای در دیواندره راه اندازی میشود، عنوان کرد: باید نقش استانها و شهرستانها در توسعه ملی پررنگتر دیده شود و به همین دلیل حمایت از شکلگیری طرحهای تولیدی و کارگاههای آموزشی در تمامی شهرهای کشور لازم و ضروری است.
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش و فنی حرفهای کشور بعد از ظهر یکشنبه در سفری دو ساعت به شهرستان سقز ضمن بازدید از چندین کارگاه آموزشی، یک شرکت تولیدی در حوزه تولید لباس را نیز افتتاح ترک
نظر شما