به گزارش خبرگزاری مهر، امیر صدری با بیان اینکه رقابتهای «تیمی» جام تنیس آپت در مقطع کنونی برگزار نخواهد شد، اظهار داشت: پیش از این قرار بود رقابتهای جام آپت با جوایز ارزندهای به میزبانی مجموعه تنیس آپت استقلال تهران برگزار شود.
عضو کمیسیون توسعه منابع و بازاریابی کمیته ملی المپیک ادامه داد: تمامی مقدمات برگزاری این رویداد نیز فراهم شده بود و تیمهای زیادی هم در کنار اسپانسرهای متعدد برای شرکت در این رویداد اعلام آمادگی کرده بودند. در واقع همه شرایط برای برگزاری یک «لیگ» خوب مهیا بود، اما در راستای مسئولیت اجتماعی و به منظور جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا، تصمیم گرفته شد که برگزاری این رویداد بزرگ را به زمان دیگری موکول کنیم.
وی با بیان اینکه ۳۰ تیم جهت شرکت در این مسابقات که جایزه ۷۰۰ میلیون ریالی داشت اعلام آمادگی کرده بودند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکان برگزاری این مسابقات در بالاترین کیفیت ممکن برای مجموعه آپت وجود دارد. شرایط زمینها آماده و همه موارد و مراحل پیش از برگزاری مسابقات نیز انجام شده است؛ اما حفظ سلامت تنیسبازان و اینکه آنها را در شرایط خطرناک قرار ندهیم، برای مجوعه آپت از بالاترین میزان اهمیت برخوردار است.
مدیرعامل شرکت آپت با اشاره به استقبال پرشور ورزشکاران و تیمهای شرکت کننده در جام تیمی تنیس آپت، گفت: شرایط و امکان برگزاری مسابقات جام آپت وجود داشت و استقبال بی نظیری نیز صورت گرفته بود، اما با توجه به توصیه ستاد ملی مبارزه با کرونا، برگزاری این رقابتها را به زمان دیگری موکول کردیم.
صدری در پایان گفت: انشاالله به محض اینکه وضعیت کشور به حالت سفید برگشت و نگرانی خاصی بابت شیوع ویروس کرونا نداشته باشیم؛ مسابقات جام آپت را در سطح وسیع تری و در دو بخش آقایان و بانوان برگزار خواهیم کرد.
نظر شما