پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ مهر ۱۳۹۹، ۵:۱۰

ترکیه یک نفررا به اتهام جاسوسی برای امارات دستگیرکرد

ترکیه یک نفررا به اتهام جاسوسی برای امارات دستگیرکرد

یک مقام ارشد امنیتی ترکیه گفت که نیروهای اطلاعاتی این کشور را یک نفر را به اتهام جاسوسی از عرب تباران برای امارات متحده عربی دستگی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک مقام ارشد امنیتی ترکیه از دستگیری یک نفر به اتهام جاسوسی برای امارات متحده عربی خبر داد.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی ترکیه یک نفر را به اتهام جاسوسی از عرب‌تباران برای امارات متحده عربی دستگیر کردند.

مقام ارشد امنیتی ترکیه که خواست نامش ذکر نشود، با بیان اینکه فرد دستگیرشده به جرم خود اعتراف کرده است، افزود که وی با گذرنامه‌ای غیراماراتی به ترکیه سفر کرده و سال‌ها به شبکه‌ای از روزنامه‌نگاران و مخالفان دولت ابوظبی نفوذ داشته است.

این در حالی است که «جمال خاشقچی» روزنامه نگار سعودی دو سال پیش از این هنگام مراجعه به کنسولگری عربستان در استانبول توسط مأموران اطلاعاتی سعودی و به دستور «محمد بن سلمان» ولیعهد این کشور به قتل رسید.

کد خبر 5049675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha