پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷

نماینده آستارا در مجلس خبر داد:

اختصاص ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز ورزشگاه وحدت آستارا

اختصاص ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز ورزشگاه وحدت آستارا

آستارا- نماینده مردم آستارا در مجلس با اشاره به اختصاص ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز ورزشگاه وحدت این شهرستان ، گفت: با رفع مشکلات شرایط برای میزبانی تیم شهرداری آستارا فراهم می شود.

غلامرضا مرحبا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پس از دیدار با وزیر ورزش و جوانان ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز ورزشگاه وحدت شهر آستارا اختصاص یافت، اظهار کرد: تجهیز این ورزشگاه از مطالبات جامعه ورزشی بخصوص دوستداران فوتبال در آستارا بود.

وی افزود: به زودی با ساخت رختکن، مسیر ورود بازیکنان و فنس کشی دور زمین شرایط برای میزبانی تیم شهرداری آستارا در مسابقات لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور فراهم خواهد شد.

نماینده آستارا در مجلس گفت: آستارا چهار قطعه زمین از اراضی تحت تملک اداره ورزش و جوانان آستارا برای ایجاد زمین چمن مصنوعی فوتبال در روستاهای بیجاربین، ویرمونی، عنبران و عباس آباد اختصاص یافته و تجهیز این زمین‌ها نیز در دستور کار است.

مرحبا همچنین به موضوع تجهیز مدارس آستارا به وسایل گرمایش و سرمایش اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه ۱۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص علاوه بر موارد ذکر شده به خرید وسایل آموزشی توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه موضوع تجهیز مدارس آستارا به سیستم گرمایشی استاندارد در فراکسیون فرزندان شاهد مجلس شورای اسلامی مطرح و اعتبار مورد نظر اختصاص یافت، گفت: قبل از آغاز فصل سرما مدارس مورد نظر تجهیز خواهند شد.

نماینده مردم آستارا در مجلس با اشاره به اینکه هنرستان شهید حاجی عباسی و یک مدرسه نوساز در روستای عنبران در اولویت تجهیز قرار دارند، گفت: بخاری‌های نفتی در تعدادی از مدارس روستاهای کوهستانی آستارا هم تا پایان سال حذف و به جای آن شوفاژ و پکیج جایگزین خواهد شد.

کد خبر 5061811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha