به گزارش خبرنگار مهر، بهروز مرامی جدیدی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به همهگیری بیماری کرونا گفت: گسترش بیماری کرونا در ۹ ماه گذشته، بیشترین آسیب را به کسب و کارهای فرهنگی و هنری وارد کرد.
وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای جبران این خسارتها، برای دومین بار در سال جاری، تسهیلات کمکی خود را به فعالان فرهنگ و هنر با کارمزد ۴ درصد اعلام کرد.
به گفته مرامی، فعالان قرآنی، هنرمندان و فرهنگورانی که میخواهند از این تسهیلات استفاده کنند باید با مراجعه به سامانه تحفه، درخواست خود را ثبت کنند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان کرد: فراخوان این تسهیلات چندی پیش اعلام شده بود که تا کنون ۴۹ پرونده از صاحبان مشاغل و کسب و کارهای فرهنگی و هنری دارای مجوز از فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان فارس درخواست خود را در سامانه مربوطه ثبت کردهاند؛ که تنها ۲۰ درصد از سهمیه استان فارس است.
وی افزود: همه اشخاص حقیقی و حقوقی بخشهای خصوصی و تعاونی فعال در زمینههای قرآنی، فرهنگی و هنری دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچون «نمایش»، «آموزش»، «موسیقی»، «تجسمی»، «مد و لباس»، «فرهنگی»، «رسانه» و «قرآنی» میتوانند از این تسهیلات استفاده نمایند.
یادآور میشود: فعالان فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه خواهان استفاده از این تسهیلات بایستی به سامانه tohfeh.farhang.gov.ir مراجعه و پس از خوانش شرایط پرداخت تسهیلات با کارمزد ۴ درصد که از سوی صندوق کارآفرین امید نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.
سامانه الکترونیکی برخط مستقر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آدرسwww.tohfeh.farhang.gov.ir برای اجرا و نظارت بر حسن اجرای برنامههای موضوع این تفاهمنامه مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در آن، تمام اطلاعات مربوط به مراحل پذیرش، بررسی و پرداخت تسهیلات به طرحهای موضوع این شیوهنامه ثبت شده است. تسهیلات حمایتی به کسب کارهای فرهنگی، هنری و رسانهای طبق برش استانی اختصاص داده شده است. همچنین چگونگی این تخصیص در شیوهنامهها و کاربرگهای معاونتها، سازمان سینمایی و مرکز رسانههای دیجیتال آمده و بر روی سامانه تحفه بارگذاری شده است و جذب بهنگام این تسهیلات امکان تجدید دریافت تسهیلاتی دیگر را فراهم میکند و رعایت مفاد شیوهنامه ابلاغی صندوق کارآفرینی امید که در پی ارسال میشود، ضروری است.
نظر شما