۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۵۸

معاون روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری:

۴۷ روستای در معرض خطر در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

 ۴۷ روستای در معرض خطر در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

شهرکرد- معاون روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: ۴۷ روستای در معرض خطر در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول شهبازی شامگاه دوشنبه در کارگروه زیربنایی وتوسعه روستایی با اشاره به اینکه ۴۷ روستای در معرض خطر در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، اظهار داشت: مطالعات تکمیلی برای مناسب سازی و یا جابجایی این روستاها انجام شده است.

وی گفت: سه میلیارد تومان اعتباری برای امکان سنجی و انجام مطالعات اختصاص یافته است.

معاون روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: بیشترین روستاهای در معرض خطر استان چهارمحال و بختیاری در شهرستان کوهرنگ قرار داد.

وی بیان کرد: درجاسازی روستاهای در معرض خطر خویه و دره شیخ‌عالی در شهرستان کوهرنگ و روستاهای آبیدک و منارجان در شهرستان لردگان بر اساس مطالعات انجام شده به کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری پیشنهاد داده شده است.

کد خبر 5164384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha