پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ خرداد ۱۴۰۰، ۸:۰۳

جانشین فرمانده انتظامی گلستان خبرداد

کشف ۲۰۰ قلم انواع اموال مسروقه در گرگان/ ۲ نفر دستگیر شدند

کشف ۲۰۰ قلم انواع اموال مسروقه در گرگان/ ۲ نفر دستگیر شدند

گرگان- جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان از کشف ۲۰۰ قلم انواع مواد مسروقه در استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ فرزاد تاجره اظهارکرد: مأموران کلانتری ۱۲ شهید چمران گرگان پس از یک سری اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات میدانی موفق به شناسایی دو نفر از مالخران اموال مسروقه در سطح شهرستان شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان با بیان اینکه طی بررسی های پلیس مشخص شد متهم آن اموال مسروقه را در یک انبار دپو کرده اند افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضایی از مکان مورد نظر بازدید که در این عملیات بیش از ۲۰۰ قلم انواع اموال سرقتی شامل قطعات داخل خودرو، لوازم منزل، موبایل، تجهیزات ساختمان های نیمه کاره، جعبه ابزار، وسایل مشاعات و انباری های آپارتمان، دوچرخه، موتورسیکلت، مدارک شناسایی، کابل برق و وسایل دیگری کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری دو مالخر در این عملیات گفت: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی این تعداد اقلام مسروقه پنج میلیارد ریال برآورد شده است.

تاجره خاطرنشان کرد: شهروندانی که اموال آنها طی روزهای اخیر در گرگان به سرقت رفته است می توانند برای شناسایی اموال خود به کلانتری ۱۲ شهرستان مراجعه کنند.

جانشین فرمانده انتظامی استان گلستان در پایان با توصیه به شهروندان در خودنگهداری اموال و تجهیز کردن خودرو و منازل به تجهیزات بازدارنده و نکات ایمنی تاکید کرد: امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس بوده و نیروی انتظامی قاطعانه و برابر قانون در مقابل ناامن کنندگان جامعه و سارقان ایستاده است و شهروندان موارد مشکوک از فعالیت مجرمان را به پلیس اعلام کنند.

کد خبر 5219800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha