به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالمهدی موسوی ظهر چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد: یکی از موارد هوشمندیهای مقام معظم رهبری انتخاب شعارهای سال است. با انتخاب شعار امسال در واقع شعارهای سال رهبری ۲۲ ساله شد.
وی ادامه داد: این نکته را باید توجه داشت که مقام معظم رهبری نزدیک به ۱۰ سال است شعارهایی در حوزه اقتصادی برای سال انتخاب میکنند. مقام معظم رهبری از سال ۸۸ شعارهایشان مبنا و مفهوم اقتصادی دارد حتی در سیاسیترین سالها شعار سیاسی انتخاب نکردند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: بزرگترین اتفاق در پایان خردادماه سال جاری رقم میخورد و شعار امسال باز شاهد هستیم شعار سیاسی نیست و اقتصادی انتخاب شده است چرا که به شایستگی تشخیص دادند که شاه کلید مشکلات کشور رونق اقتصاد، تولید و اشتغال است.
ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری با ستاد تسهیل استانداری باید مشارکت و مفاهمه بیشتری داشته باشند
موسوی با بیان اینکه دستگاهها با یکدیگر در وهله اول یک هم افزایی، هم فکری و همکاری بیشتری داشته باشند، اظهار کرد: دستگاهها اقدامات شایستهای در حوزه تولید و رفع موانع تولید انجام میدهند ولی یا موازی است یا جاهایی با دیگر دستگاهها طلاقی دارد که نیاز دارد یک هم افزایی در این راستا صورت گیرد به عنوان مثال ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری با ستاد تسهیل استانداری باید با یکدیگر مشارکت و مفاهمه بیشتری داشته باشند.
وی تاکید کرد: باید تمام قوا در استان و خارج از استان همراه اجرای محورهای اقتصاد مقاومتی در استان باشند نمایندگان مجلس ظرفیت بالایی در حل مشکلات درون و برون استان دارند و باید از ظرفیت نمایندگان استفاده شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: برای تحقق شعار سال باید حرکت و سیر مجامع صنعتی به سمت فعالیتهای دانش بنیان باشد و پشتیبانی کامل حاکمیت و مردم ضرورت دارد که باید به این موضوع توجه کرد.
وی ادامه داد: اصلاح ساختار اقتصادی، کنار گذاشتن بروکراسی اداری، مبارزه با دلالی و واسطهگری در حوزه صنعت، تولید و اشتغال که به ضرر تولیدکننده و مصرفکننده است و مبارزه با قاچاق کالا از راهکارهای تحقق شعار سال هستند که با جدیت در استان پیگیری میشوند.
موسوی گفت: اگر شعارهای مقام معظم رهبری اجرا شوند و روند تثبیت پایدار مسائل اقتصادی را پیگیری کنیم مشکلات اقتصادی، تورم، تحریمها و غیره برطرف میشود.
قاچاق کالا خنجری به کمر تولید است
رئیس کل دادگستری استان مرکزی اظهار کرد: دلالی و واسطه گری در حوزه تولید، صنعت و اشتغال هم به ضرر مصرف کننده و هم به ضرر تولید کننده است، قاچاق کالا که واقعاً خنجری به کمر تولید است باید با جدیت در استان با آن مقابله کرد.
وی بیان کرد: تعیین کارگروههای تخصصی در اولویت است اگر معاونت اجتماعی و پیشگری از وقوع جرم اداره کل دادگستری استان نمیتواند چند کارگروه تشکیل دهد یک کارگروه متشکل از کارشناسان زبده مالیاتی، تأمین اجتماعی، قضائی، اجرایی و غیره تشکیل شود و در این جمع خیلی از مسائلی که در این ستاد بحث میشود ولی به نتیجه نمیرسد در این کارگروه بسته و به نتیجه برسد.
رئیس کل داداگستری استان مرکزی ادامه داد: بویژه تاکید بنده است کارگروه تخصصی حقوقی در ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی استان تشکیل شود، تا با یک نظریه متقن حقوقی و گرههای حقوقی مباحث ستاد اقتصاد مقاومتی در این کارگروه به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
موسوی در پایان بیان کرد: علاوه بر این موارد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان باید کارگروه ویژه نظارتی تشکیل دهد که مدیران دستگاههای اجرایی را برای تحقق شدن شعار سال در دستگاه خود را مورد ارزیابی و رصد قرار دهد. نظارت هم میتواند مدیران را سرخط بیاورد و هم خطا و اشتباهات مدیران را کاهش دهد و مهمتر از همه جلوگیری از بروز فساد در دستگاهها میشود.
نظر شما