۲۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۰۱

نماینده ولی فقیه در سپاه فجر فارس:

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مایه اقتدار سیاسی کشوراست

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مایه اقتدار سیاسی کشوراست

زرین دشت- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس گفت: با مشارکت حداکثری آحاد مختلف جامعه در صحنه انتخابات، اقتدار سیاسی نظام به جهانیان اثبات خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود محمودی زاده سه شنبه در دیدار با رأی اولی‌های شهرستان زرین دشت گفت: با مشارکت حداکثری در صحنه انتخابات مایه اقتدار سیاسی کشور شویم.

وی با اشاره راههای برون رفت از مشکلات کشور افزود: پاشنه آشیل کشور مسائل اقتصادی است که باید با تکیه بر توان داخلی این مشکلات را حل کرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس با تاکید بر نوع گفتمان انقلاب ادامه داد: باید نوع نگاهمان به گفتمان انقلاب مبتنی بر حمایت از ظرفیت‌های داخلی باشد.

حجت الاسلام محمودی زاده تنها راه نجات کشور را سپردن امور کشور داری به یک دولت جوان انقلابی دانست و گفت: هر جا که به جوانان اعتماد کردیم ضرر نکردیم.

وی لازمه تشکیل دولت جوان انقلابی را مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و گزینش فرد اصلح برای اداره امور کشور دانست.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به هزینه کردهای میلیون دلاری دولتهای غربی، عبری و عربی برای به زمین زدن انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این دولتها باوجود هزینه کردهای فراوان هیچگاه نتوانستند مانع از پیشرفت جوانان انقلابی این کشور پس از پیروزی انفلاب اسلامی شوند.

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مایه اقتدار سیاسی کشوراست

حجت الاسلام محمودی زاده با بیان اینکه امروز نظام اسلامی ما در اوج اقتدار خود قرار دارد، خاطر نشان کرد: کشوری که پس از انقلاب قدرت تولید سیم خاردار نداشت، امروز توان تولید موشک‌های بالستیک نقطه زن به شعاع دو هزار کیلومتر است.

او ابراز خرسندی کرد: رهایی انصار الله یمن از چنگال سعودی‌ها، پیروزی مردم مظلوم غزه در مقابل رژیم کودک کش صهیونیست و آرامشی که در کشورهای مسلمان حاکم است به خاطر صلابت و غیرت جوانان انقلابی ایران است.

نماینده ولی فقیه در سپاه فجر استان فارس همچنین به گفتمان انقلاب که مبتنی بر ما می‌توانیم است اشاره و اضافه کرد: نظام اسلامی در طول ۴۲ سال از عمر با برکتش به جهانیان اثبات کرده است که با روحیه جهادی و انقلابی توانسته است با گذران مراحل قدرت هم اکنون در حال نمایش اقتدار ملی باشد.

حجت الاسلام محمودی زاده در خاتمه ضمن دعوت همه مردم برای مشارکت در انتخابات تاکید کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات نور و انتخاب فرد اصلح نور علی نور است.

به گزارش مهر، در ادامه این نشست بصیرتی حجت الاسلام محمودی زاده با خانواده روحانی شهید محمد علی سیاره دیدار و از آنان دلجویی کرد.

کد خبر 5235488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha