۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۵۶

رئیس پلیس راهور استان اصفهان خبر داد؛

تشدید اعمال محدودیت‌های شبانه در اصفهان

تشدید اعمال محدودیت‌های شبانه در اصفهان

اصفهان – رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت:اعمال محدودیت‌های شبانه کرونایی در اصفهان تشدید می‌یابد.

سرهنگ محمدرضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تدابیر سخت گیرانه پلیس با ترددهای شبانه با توجه به اعمال محدودیت‌های کرونایی اظهار داشت: با اعلام آخرین وضعیت منع تردد و محدودیت‌های ترافیکی برابر مصوبه ستاد استانی کرونا و افزایش نگران کننده حضور شهروندان در تفرجگاه‌ها به ویژه حاشیه زاینده رود به دلیل بازگشایی آب رودخانه این طرح با قدرت بیشتری اجرایی خواهد شد.

وی افزود: بر این اساس با هدف جلوگیری از گسترش بیماری کرونا و حفظ سلامت جامعه، کسانی که به صورت غیر مجاز از ساعت ۲۲ تردد داشته باشند به دلیل ترددهای غیر ضرور اعمال قانون خواهند شد.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان جریمه در نظر گرفته شده برای تخطی از اعمال ممنوعیت‌های تردد شبانه در اصفهان ۲۱۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: از امشب ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ الی سه بامداد ممنوع است.

وی افزود: اعمال قانون از سوی مأموران پلیس راهور و دوربین‌ها صورت می‌گیرد و شهروندان توجه داشته باشند که همه دوربین‌های کنترل و نظارت فعال هستند.

کد خبر 5256258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha