پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۳

نماینده مردم ایلام در مجلس:

سد «گدارخوش»صالح آباد اجرایی می شود

سد «گدارخوش»صالح آباد اجرایی می شود

ایلام-نماینده مردم ایلام در مجلس گفت:سد «گدارخوش» واقع در بخش صالح آباد از توابع شهرستان مهران اجرایی می شود.

علی اکبر بسطامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در طی بازدیدی که از سد گدار خوش و نیز طرح‌های حوزه آب بخش صالح آباد انجام شد، با تلاش همکاران در امور آب استان و وزارت نیرو تلاش می‌شود امسال این سد وارد فاز اجرایی شود.

وی افزود: مسائل فنی این سد خوشبختانه حل شده و اعتباری حدود قریب به یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بودجه اولیه این پروژه است.

نماینده مردم ایلام در مجلس عنوان کرد: مهار و استحصال آب‌های سطحی و اختصاص آن به امر کشاورزی، افزایش کمی تولیدات کشاورزی، توسعه کشاورزی منطقه در قالب استفاده بهینه از منابع آب و خاک، افزایش درآمد مردم منطقه و افزایش ارزش افزوده در سطح جامعه، رشد اقتصادی از طریق افزایش تولیدات اقتصادی، ایجاد اشتغال، تامین درآمد مطمئن و فراهم نمودن محیط مناسب برای توزیع متعادل درآمدها مهم‌ترین اهداف ایجاد این پروژه عظیم در استان است.

بسطامی اظهار کرد: پیش‌بینی‌شده که عملیات اجرایی این سد از سال ۱۴۰۱ شروع و بعد از هشت سال به بهره‌برداری برسد.

وی عنوان کرد: آنچه که بر طبق استاندارد برای روستاهای صالح آباد آب نیاز است، حداکثر ۱۵ لیتر بر ثانیه است ولی آنچه که آب بر مخازن و شبکه توزیع روستاهای مذکور تزریق می‌شود ۴۵ لیتر بر ثانیه است.

کد خبر 5270822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha