پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰

فرمانده سپاه کربلا:

عشق به ولایت درس بزرگ دفاع مقدس است

 عشق به ولایت درس بزرگ دفاع مقدس است

ساری- فرمانده سپاه کربلا عشق به میهن و ولایت را از درس های بزرگ دوران دفاع مقدس برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیاوش مسلمی عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه هشت سال دفاع مقدس در ساری با بیان اینکه نمایشگاه تا پایان هفتم مهرماه برای بازدید دایر است، گفت: مرور دستاوردها و توانمندی‌های دفاع مقدس از اهداف این نمایشگاه است.

وی گفت: این نمایشگاه هرروز برای بازدید از عموم مردم دایر است و نمایش عشق و علاقه رزمندگان دفاع مقدس به سید و سالار شهیدان در این نمایشگاه به تصویر کشیده شده است.

سردار مسلمی گفت: عشق به ولایت، امام، مردم و مهین درس بزرگ دوران دفاع مقدس است که باید آن را سرلوحه قرار دهیم.

کد خبر 5311241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha