به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز یزدان پناه افزود: متأسفانه سه بیمار کرونایی در استان در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند.
هم اکنون ۲۴۵ نفر بیمار کرونایی در بیمارستانهای معین کرونا در استان بستری، که از این تعداد ۱۴۸ نفر کرونای قطعی و ۲۴ نفر هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری هستند.
یزدان پناه اضافه کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۰ هزار و ۸۰۳ بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد بهبود یافتهاند.
وی ادامه داد: از مجموع ۵۱۴ نمونه PCR از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج و دهدشت ۴۰ درصد موارد مثبت بوده که بیشترین موارد مثبت در شهرستان بویراحمد گزارش شده است.
یزدان پناه از مردم استان خواست بیماری کرونا و قدرت کشندگی این بیماری را جدی بگیرند و با پرهیز از عادی انگاری و بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی حتماً از ماسک استفاده کرده و از شرکت در تجمعات، دورهمیها و همچنین از رفتن به سفرهای غیرضروری و مکانهای پر خطر مثل مراکز بهداشتی و درمانی، آرامستانها، پارکها و بازار خودداری کنند.
وی افزایش روزانه تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در کهگیلویه و و بویراحمد را نتیجه بی توجهی عدهای از مردم به شیوه نامههای بهداشتی و عادی انگاری بیماری کرونا دانست.
نظر شما