پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۰۱

تا ۱۳ فروردین ماه؛

نمایشگاه نوروزی صنایع‌دستی در ارومیه برپاشد

نمایشگاه نوروزی صنایع‌دستی در ارومیه برپاشد

ارومیه - معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فر هنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از برپایی نمایشگاه نوروزی صنایع‌دستی در مدرسه تاریخی ۲۲ بهمن ارومیه خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری مهر، محمد عبدلی، با اعلام این مطلب اظهار کرد: نمایشگاه نوروزی صنایع‌دستی ارومیه با حضور ۱۰ نفر از هنرمندان، پنج تا ۱۲ فروردین برای بازدید عموم دایر است.

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فر هنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: چرم‌دوزی، قلم‌زنی مس، گلیم‌بافی، رودوزی‌های سنتی، خراطی چوب و فیروزه کوبی از جمله رشته‌های صنایع‌دستی در این نمایشگاه بوده و همچنین غرفه‌ای برای سوغات ارومیه شامل عرقیات سنتی، عسل طبیعی و خشکبار هم در نمایشگاه در نظر گرفته شده است.

وی گفت: پس از دو سال رکود کرونایی، این نمایشگاه صنایع‌دستی نوروزی در ارومیه برپا شده است و پیش‌بینی می‌شود استقبال خوبی از آن انجام شود.

عبدلی تصریح کرد: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی فرصتی را فراهم می‌کند تا هنرمندان استان محصولات و تولیدات خود را بی‌واسطه به مردم عرضه و معرفی کنند.

کد خبر 5454606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha