۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۴۴

گفتگوی مهر؛

تجربه نگاری از فعالیت ۱۰۰ امام محله استان اردبیل آغاز شد

تجربه نگاری از فعالیت ۱۰۰ امام محله استان اردبیل آغاز شد

اردبیل - راهیار منطقه ای شمالغرب بنیاد هدایت از آغاز تجربه نگاری فعالیت امامان محله خبر داد و گفت: در استان اردبیل ۱۰۰ امام محله با فعالیت شایسته خود الگویی در عرصه تبلیغ هستند.

حجت‌الاسلام یاسین حسن زاده در سفر به اردبیل در گفت وگو با خبرنگار مهر، هدف از این سفر را اجرای عملیات رمضان با موضوع تجربه نگاری از فعالیت امامان محله عنوان و اظهار کرد: اخلاص رمز موفقیت در کارهای فرهنگی و تبلیغی است و لازمه کارهای تشکیلاتی و تعالی آن، فعالیت جهادی و خالصانه است.

وی افزود: نباید مساجد صرفاً به اقامه نماز محدود شود و لازم است مساجد در عرصه‌های اجتماعی وارد شود و تمام فعالین فرهنگی را تحت مدیریت خود قرار داده و نیازهای مردم را شناسایی کرده و حل کنند و همان طور که مقام معظم رهبری برای امر تبیین و روشنگری همگان را موظف به انجام این امر کرده ما هم باید از ایشان الگو بگیریم.

تحقق تحول اجتماعی مسجد محور با تعالی شبکه امامت

راهیار منطقه شمالغرب کشور بر توجه به کارکرد مساجد در امور فرهنگی و تبلیغی تاکید کرد و گفت: در مدینه‌الرسول (ص) وقتی پیامبر (ص) به امر خدای متعال تشکیل حکومت داد پایگاه اصلی حکومت خود را در مسجد قرار داد. امروز هم باید در حکومت اسلامی مسجد به جایگاه واقعی خود برسد؛ مسجد باید مرکز انقلاب اسلامی باشد و تمام فعالیت‌های اسلامی چه در عرصه اقتصادی، چه در عرصه فرهنگی، سیاسی، نظامی و امثالهم همه باید از مسجد رقم بخورد.

«تعالی شبکه امامت» هدف بنیاد هدایت برای تحقق تحول اجتماعی مسجد محور

وی تاکید کرد: گفتمان امام محله بر اساس این بینش شکل گرفته و امیدواریم حرکت و شروعی برای قدم گذاشتن در مسیر مرکزسازی و برگرداندن مسجد به جایگاه اصلی خود در دین مبین اسلام باشد.

راهیار منطقه‌ای شمالغرب مهم‌ترین فعالیت در زمینه گسترش گفتمان امام محله شبکه‌سازی امامان است، نیاز کف جامعه ما این است که امامان محله در سرتاسر استان اردبیل به صورت شبکه‌ای فعالیت کنند و شبکه کردن آن‌ها در فضایی مؤمنانه بر مبنای اخوت اسلامی در مناطق ویژه اهل تسنن و تشیع می‌تواند در رشد و توسعه این کار در استان مؤثر باشد.

تجربه نگاری امامان محله در استان اردبیل

حجت الاسلام حسن زاده بنیاد هدایت از آغاز تجربه نگاری فعالیت امامان محله خبر داد و گفت: در استان اردبیل ۱۰۰ امام محله با فعالیت شایسته خود الگویی در عرصه تبلیغ هستند که به ترتیب ۷۵ امام روستا، ۱۳ امام محله و ۹ امام پایگاه اجتماعی در شهرستان‌های استان اردبیل فعالیت دارند که با توجه به نیاز این استان، ۱۷ امام محله که مراحل مصاحبه و پذیرش آنان انجام شده به این شبکه اضافه خواهد شد.

وی بر اجرای نشست‌های آموزشی توجیهی راهیاران و امامان محله تاکید کرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت افزایی با هدف طرح مسائل و موضوعات مورد نیاز راهیاری و آشنایی با مدل‌ها و تجربیات موفق امامان در مساجد استان اردبیل اجرا می‌شود.

راهیار منطقه‌ای شمالغرب افزود: در استان اردبیل فعالیت‌های گسترده و شایسته‌ای در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی‌، مذهبی و … از سوی امامان محلات، روستاها و پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی انجام شده است که با تجربه نگاری از آنان و معرفی الگوهای موفق می‌توان این فعالیت‌ها را به سراسر کشور تسریع داد.

مطالبه گری، مهم‌ترین شاخصه امامان محله موفق استان اردبیل

در این نشست، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در سخنانی بر ضرورت ارائه آموزش متناسب با توانمندی راهیاران و شبکه امامت تاکید کرد و گفت: مدیریت مسجد باید مورد توجه قرار گیرد امامان محله باید با آگاهی و مهارت لازم این شیوه مدیریت را فراگرفته و بر محور قرار دادن مسجد در امور اجتماعی اهتمام داشته باشند.

حجت الاسلام جعفرزاده شبکه امامت را فراتر از فعالیت تبلیغی روحانیون عنوان کرد و گفت: امامان محله به همراه خانواده، علاوه بر فعالیت‌های تبلیغی در مطالبه گری و رفع مشکلات مردم در کف میدان مجاهدانه تلاش می‌کنند که علی رغم مشکلات اسکان و تهیه مکان استقرار مناسب، فعالیت‌های شایسته مؤثری در حوزه امامان محله و پیگیری مسائل و مشکلات مناطق مختلف به دست این گروه تبلیغی صورت گرفته است.

کد خبر 5463531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha