پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸

به مناسبت هفته دولت؛

۵۴ پروژه با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان در فریدن افتتاح شد

۵۴ پروژه با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان در فریدن افتتاح شد

فریدن - ۵۴ پروژه عمرانی، فرهنگی، بهداشتی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۴۷ میلیارد تومان به مناسبت هفته دولت در فریدن افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی خضری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح پروژه‌های هفته دولت شهرستان فریدن با بیان اینکه مسئولان باید خدمت به مردم را غنیمت بشمارند، اظهار داشت: آنها باید با همفکری مردم برای حل مسائل شهرستان تصمیم بگیرند.

وی با اشاره به نقش شهدا در موفقیت نظام انقلاب اسلامی افزود: مسئولیتی که ما اکنون داریم به پاس از خودگذشتگی‌ها و زحمات شهدا است و ما باید در قبال این خودگذشتگی‌ها مسئولیت خود را به درستی انجام دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری افزود: دولت سیزدهم دولتی مردمی است و ما باید در بین مردم با همکاری خودشان نسبت به حل مشکلات اقدام کنیم.

نگاه به شهرستان‌ها بر اساس عدالت محوری باشد

همچنین حجت الاسلام اسماعیل سیاووشی در این آئین به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در شهرستان فریدن اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات موجود درد این شهرستاننبود حرفه آموزی است، باید در این زمینه برنامه ریزی جدی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مقاومت اقتصادی رمز تداوم نظام جمهوری اسلامی است، ابراز داشت: اگر در مسائل اقتصادی مقاوم باشیم می‌توانیم دشمن را شکست دهیم.

امام‌جمعه شهرستان فریدن عدالت محوری در توزیع اعتبارات و خدمات را نیز از دیگر مطالبات مردم شهرستان فریدن از مدیریت استان اصفهان دانست و ادامه داد: امیدواریم این امر در دولت سیزدهم محقق شود.

لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در فریدن

در ادامه عزیزالله عباسی، فرماندار شهرستان فریدن با اشاره به اینکه مردم این شهرستان در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی پیشتاز بودند و مشارکت داشتند، اظهار داشت: مشکلات شهرستان باید حل شود تا انگیزه‌ای در مردم برای سرمایه گذاری در این‌منطقه ایجاد شود.

وی افزود: در شهرستان تعدادی پروژه نیمه تمام وجود دارد که نیازمند اعتبار و توجه ویژه است تا تکمیل و مورد بهره برداری قرار بگیرند.

کد خبر 5578438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha