پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹

فرماندار فیروزکوه:

اشتغالزایی در فیروزکوه ۳۰ درصد افزایش داشته است

اشتغالزایی در  فیروزکوه ۳۰ درصد افزایش داشته است

فیروزکوه- فرماندار فیروزکوه گفت: بر اساس سامانه رصد ، اشتغالزایی در فیروز کوه ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده که دستگاه های مختلف شهرستان در این کار نقش دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری منش عصر پنجشنبه در حاشیه جلسه شورای اشتغال به خبرنگاران گفت: با توجه به شعار امسال مبنی بر تولید اشتغال آفرین و دانش بنیان، صنعت‌هایی که در حوزه تولید و دانش بنیان فعالیت می‌کنند باید بیش از پیش حمایت شوند.

وی ادامه داد: با استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان، تسهیلات اعطایی از سوی بانک‌ها و آورده‌هایی که دستگاه‌ها می‌توانند در قالب منابع مالی برای بانک‌ها ایجاد کنند شرایط توسعه اشتغال را در شهرستان ایجاد کنیم.

فرماندار شهرستان فیروز کوه گفت: ظرفیت‌های شهرستان می‌تواند یک فرصت خوب برای ایجاد اشتغال و شکل گیری سرمایه گذاری در شهرستان باشد.

حیدری منش ادامه داد: دولت مردمی در حوزه اقتصادی در شهرستان فیروزکوه با ایجاد بنگاه‌های اقتصادی زود بازده و کارگاه‌هایی در سطح روستاها با محوریت صنایع تبدیلی برای توسعه اقتصاد و اشتغالزایی تلاش می‌کند نظر به اینکه آمایش سرزمینی دغدغه اساسی دولت در این حوزه است.

وی ادامه داد: ایجاد توسعه در دامپروری و کشاورزی شهرستان با ایجاد صنایع تبدیلی و پرداخت تسهیلاتی‌که مبالغ بالایی ندارند اما در این حوزه کارگشا هستند، محقق خواهد شد.

فرماندار شهرستان فیروز کوه افزود: با تعامل بین اعضای شورای اشتغال و انجام اقداماتی که شرایط اقتصادی مردم را بهبود ببخشد برای توسعه اشتغال در شهرستان تلاش می‌کنیم.

کد خبر 5668255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha