۳ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۲

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان خبر داد؛

ورود حدود ۵۶۸ هزار خودرو به گیلان

ورود حدود ۵۶۸ هزار خودرو به گیلان

رشت- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از ورود حدود ۵۶۸ هزار خودرو به این استان خبر داد و گفت: محور آزادراه رشت - قزوین انتخاب اول مسافرین برای ورود به گیلان بوده است

غلامعلی نیک فهم در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دور اول سفرهای نوروزی و هجوم مسافران به گیلان، اظهار کرد: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون شاهد تردد حدود ۱ میلیون خودرو در محورهای استان گیلان بودیم.

وی از ورود حدود ۵۶۸ هزار خودرو به گیلان خبر داد و افزود: حدود ۳۶۵ هزار خودرو از گیلان خارج شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با بیان اینکه محور آزادراه رشت - قزوین انتخاب اول مسافرین برای ورود گیلان بوده است، گفت: بیش از ۳۰۰ هزار خودرو از محور آزادراه قزوین- رشت وارد گیلان شدند و همچنین محور رامسر - چابکسر با ورود بیش از ۱۴۷ هزار خودرو جایگاه بعد قرار دارد.

نیک فهم با بیان اینکه بیشترین میزان خروجی از طریق محور چابکسر - رامسر با میزان تردد بیش از ۱۳۹ هزار خودرو صورت گرفته است.

وی ادامه داد: از ابتدای طرح نوروزی بیشترین میزان تردد در محورهای ارتباطی داخل استان مربوط به محور امامزاده هاشم - سراوان با متوسط تردد روزانه حدود ۵۱ هزار خودرو گزارش شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از ۱۱ هزار و ۵۱۸ سفر با وسایل نقلیه عمومی خبر داد و اضافه کرد: از ابتدای طرح نوروزی تاکنون حدود ۵۷ هزار مسافر در گیلان جابجا شده است.

نیک فهم از حدود ۷ هزار سفر درون استانی خبر داد و بیان کرد :۴ هزار ۶۰۰ سفر برون استانی با ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری استان به انجام رسیده است.

وی ادامه داد: در سفرهای درون استانی ۳۴ هزار و ۳۳۱ مسافر و در سفرهای برون استانی ۲۲ هزار و ۲۶۱ مسافر جابجا شده‌اند.

کد خبر 5738906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha