پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ آذر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۸

کاشیما برای پنجمین بار قهرمان جی لیگ شد / قهرمان آسیا در هفته آخر ناکام ماند

کاشیما برای پنجمین بار قهرمان جی لیگ شد / قهرمان آسیا در هفته آخر ناکام ماند

تیم فوتبال کاشیما آنتلرز با برتری مقابل شیمیزو اس پالس از شکست اوراوا مقابل اف ث یوکوهاما نهایت بهره را برد و به عنوان قهرمانی مسابقات فوتبال جی لیگ ژاپن دست یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در هفته سی و چهارم و پایانی مسابقات فوتبال جی لیگ ژاپن امروز 9 بازی برگزار شد که در حساس ترین بازی ها اوراوا ردز صدرنشین، مقابل یوکوهاما تن به شکست داد تا کاشمیا آنتلرز با غلبه بر شیمیزو اس پالس برای پنجمین بار عنوان قهرمانی جی لیگ را از آن خود کند.

تا قبل از بازی های امروز اوراوا با 70 امتیاز صدرنشین بود و کاشیما با یک امتیاز کمتر در رده دوم جدول جی لیگ ایستاده بود. اما بازی های هفته پایانی رده بندی تیم ها در صدر جدول را به هم زد و قهرمانی را به کاشیما رساند. این تیم در خانه با قدرت مقابل شیمیزو به برتری 3 برصفر رسید تا به دنبال ناکامی اورا مقابل یوکوهاما قهرمانی را به چنگ آورد.

خبرگزاری رویترز در خصوص قهرمانی تیم فوتبال کاشمیا آنتلرز در جی لیگ ژاپن با تیتر "اوراوا قهرمانی را به کاشیما آنتلرز تقدیم کرد" آورده است: اوراوا با شکست یک برصفر مقابل یوکوهاما که به لیگ دسته دوم ژاپن سقوط کرده است، قهرمانی را به کاشمیا تقدیم کرد که در یک بازی طوفانی شیمیزو را در خانه مغلوب کرد".

در ادامه این گزارش آمده است:"کاشیما، شیمیزو را له کرد و قهرمانی را از چنگ اوراوا درآورد و پنجمین بار بربام فوتبال ژاپن ایستاد".

این یک خبر بد برای اوراوا بود که همین یک ماه پیش با شکست سپاهان به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا رسید. آنها در 5 بازی اخیر حتی یک پیروزی کسب نکردند تا کاشمیا با 9 پیروزی پی در پی قهرمان جی لیگ شود.

این پنجمین قهرمانی کاشیما آنتلرز بود. این تیم در سال های 96، 98، 2000 و2001 به این عنوان رسیده است.

کد خبر 596401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha