پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اسفند ۱۴۰۲، ۱۹:۱۵

منتخب مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی:

زمان حرکت همگانی به سوی فردای بهتر است/ نگاه قومیتی و جناحی ندارم

زمان حرکت همگانی به سوی فردای بهتر است/ نگاه قومیتی و جناحی ندارم

یاسوج- منتخب مردم در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون گفت: اینک هنگامه دوستی‌ها و همدلی‌ها و حرکت همگانی به سوی فردای بهتر است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهرامی شامگاه یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: امیدوارم در پناه خداوند متعال و دعای خیر شما مردم بی‌نظیر، بتوانم با سربلندی جوابگوی حسن اعتماد شما خوبان باشم.

وی بیان داشت: نگاه قومیتی، حزبی و جناحی، علیا و سفلی، گرمسیر و سردسیر و این چنین واژه‌هایی در اندیشه بلند راه روشن فردا تنها یک آدرس جغرافیایی است و در این جریان علم محور، نگاه شایسته گزینی و تخصص محوری بر دیگر نگاه‌ها و معیارها، ارجحیت دارد.

بهرامی تصریح کرد: از حضور حماسی مردم و عوامل برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه بویراحمد، دنا و مارگون با همه فراز و فرودها و رقابت‌هایش به پایان رسید، گفت: قبل از هر چیز از همه مردم حوزه انتخابیه که هر کدام به سهم خود در خلق این شور و شکوه مشارکت، نقش آفرینی نمودند و در راستای سربلندی فردای وطن و بیانات مقام معظم رهبری، گام برداشتند، صمیمانه و خاضعانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

بهرامی اظهار کرد: از همه حامیان و همراهان جریان مردمی راه روشن فردا، از ابتدا تا کنون، که صبورانه، دلسوزانه و با همتی بلند، برای به ثمر نشستن درخت راه روشن فردا و توسعه و آبادانی این دیار تلاش فراوان کردند، خالصانه سپاسگزارم و همچنین به تمام کاندیدای محترم این انتخابات و حامیان این عزیزان که قطعاً اندیشه پیشرفت این خطه از سرزمینمان را داشته‌اند، خسته نباشید و خدا قوت می‌گویم.

وی افزود: جریان مردمی و علمی و عمل گرای راه روشن فردا اینک متعلق به تک تک مردم شریف و نجیب این جغرافیا است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهرامی از جبهه اصلاح طلبان با ۷۱ هزار رأی منتخب مردم حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی شد.

کد خبر 6045222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha