نتانیاهو: عادی‌سازی میان اسرائیل و عربستان قطعا انجام خواهد شد

نتانیاهو: عادی‌سازی میان اسرائیل و عربستان قطعا انجام خواهد شد

در نشست خبری مشترک نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس جمهور آمریکا موضوعاتی نظیر آینده نوار غزه و عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با عربستان سعودی مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد طرح دونالد ترامپ مبنی بر کنترل آمریکا بر نوار غزه ممکن است تاریخ را تغییر دهد!

نتانیاهو در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در کاخ سفید اعلام کرد: طرح آمریکا در مورد نوار غزه بسیار حائز اهمیت است!

در بخش دیگر این کنفرانس خبری بنیامین نتانیاهو بر عزم خود مبنی بر عادی سازی روابط با عربستان سعودی تاکید کرد و اظهار داشت من مصمم به پیشبرد این مسئله هستم.

در ادامه نتانیاهو ادعا کرد: من باور دارم صلح با عربستان سعودی به عنوان یک احتمال مطرح نیست، بلکه این مسئله بزودی تحقق خواهد یافت.

در پایان بنیامین نتانیاهو، ترامپ را اصلی ترین دوست رژیم صهیونیستی معرفی کرد و خطاب به وی گفت: من این مطلب را قبلاً گفته‌ام و باز هم تکرار می‌کنم، تو بزرگترین دوست برای اسرائیل در کاخ سفید هستی و به همین سبب ما احترام زیادی برای تو قائل هستیم.

کد خبر 6369094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • یک مسلمان IR ۱۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
      1 0
      عربستان غلط بی جا میکندکه باصهیونیستهای روابط سیاسی تجاری واقتصادی برقرارکند؛ مگرمسلمانان مرده اند؟ مگرمردم حجاز وجزیرت العرب مرده اند؟آنان هرگزبه آل سعوداجازه ی چنین فضولی را نخواهندداد.