پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۲۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳

اژه‌ای: آمریکایی‌ها، از پشتیبانی مردمی از انقلاب اسلامی واهمه دارند

اژه‌ای: آمریکایی‌ها، از پشتیبانی مردمی از انقلاب اسلامی واهمه دارند

رئیس قوه قضائیه گفت: شیاطین و در رأس آنها آمریکایی‌ها، از پشتیبانی مردمی از انقلاب اسلامی واهمه دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه صبح امروز به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه طی سخنانی در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه ۲۲ بهمن، یوم‌الله است و در زمره روزهای ماندگار محسوب می‌شود، اظهار کرد: شیاطین و در رأس آنها آمریکایی‌ها، از پشتیبانی مردمی از انقلاب اسلامی واهمه دارند. آنها تمام توطئه‌ها را به‌کار بسته‌اند تا مردم ما در میدان حمایت از نظام و انقلاب حضور نداشته باشند و صحنه را خالی کنند.

رئیس دستگاه قضا گفت: مواضع خصمانه اخیر سردمداران آمریکا، مردم ما را به حضور پرشورتر و پرمعناتر در راهپیمایی امروز ترغیب کرد. این حضور مردمی، اقدامات و دسیسه‌های نرم و سخت آمریکایی‌ها را خنثی می‌کند.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها تصور می‌کرند با جنایات فجیع ارتکابی در غزه و لبنان، مردم آن مناطق را دچار هراس و واهمه و عقب‌نشینی از خط مقاومت می‌کنند، اما دیدند که چنین نشد؛ مردم غیور و شهیدپرور ما نیز که طلایه‌دار مقاومت هستند، با این تهدیدات و لفاظی‌ها و تبلیغات، نه می‌هراسند، نه فریفته می‌شوند و نه عقب‌نشینی می‌کنند و استوارتر از همیشه در میدان دفاع از نظام و انقلاب حضور می‌یابند.

رئیس قوه قضائیه ضمن شرکت در این همایش ملی و مردمی با مردم به گفتگو پرداخت.

کد خبر 6374491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
      0 1
      بله آمریکایی ها از ترس خواب ندارند...‌!!!!!
    • IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
      1 0
      بزرگترین نقطه ضعف حکومت اینه که از سرمایه های مردم در اقتصاد نمیتونه بهره مند بشه همین سیل نقدینگی را به جای این که در شکوفایی اقتصادی بکار بگیره در ویرانی اقتصاد استفاده می کنه همبن بورس که ظرفیت 600 میلیارد دلار سرمایه را داره الان شده 98 میلیارد دلار این سیل نقدینگی به جای تولید به‌سمت دلار میره و باعث ویرانی میشه