۵ مرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۲۴

حکم انتصاب مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گلستان ابلاغ شد

حکم انتصاب مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گلستان ابلاغ شد

گرگان-معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور با صدور حکمی، قدیر حسن زاده را به عنوان مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گلستان منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شینا انصاری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با صدور حکمی، قدیر حسن زاده را به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان منصوب کرد. در بخشی از این حکم انتصاب آمده است نظر به شایستگی‌های عمومی و تخصصی و تجربه‌های مدیریتی جنابعالی، به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان منصوب می‌شوید.

در ادامه آمده است: امید می‌رود پایبندی به سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه محیط زیست، گفتمان دولت چهاردهم، تکالیف برنامه هفتم پیشرفت کشور و سایر اسناد و قوانین بالادستی و همچنین رعایت اصولی چون توافق سازی را در طول دوره مسئولیت تان مورد توجه قرار دهید.

کد مطلب 6542622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha