۲۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۴۴

اصناف متخلف در آذربایجان شرقی 5/3 میلیارد ریال جریمه شدند

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان آذربایجان شرقی گفت: در سال گذشته اصناف متخلف استان در مجموع سه میلیارد و 584 میلیون و 696 هزار ریال جریمه نقدی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، صادق نجفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران تصریح کرد: اصناف متخلف در آذربایجان شرقی در نتیجه 58 هزار و 268 مورد بازرسی توسط ماموران این سازمان شناسایی شده اند.

به گفته وی ، طی این مدت شش هزار و 357 هزار واحد به عنوان واحد متخلف شناسایی و پرونده‌های آنان به هیئت بدوی و و تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

صادقی با اشاره به پرونده های رسیدگی شده از سوی هیئت بدوی یادآور شد: بر اساس احکام صادر شده از سوی هیئت بدوی بیش از سه میلیارد و 584 میلیون و 696 هزار یال عنوان کرد.

رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی همچنین از ارسال 584 پرونده به هیئت تجدید نظر خبر داد و اظهار داشت: تعداد احکام صادره از هیئت تجدید 74 مورد برائت،543 مورد نقدی و سه مورد غیرنقدی بوده است.

رئیس کمیسیون نظارت آذربایجان شرقی در عین حال اصناف این استان را جزء با انصاف‌ترین اصناف کشور دانست و تاکید کرد: بازاریان تبریز همواره همکاری مناسبی با بازرسان سازمان بازرگانی داشته‌اند و در مقایسه با حجم اصناف استان ، میزان تخلفات انجام شده قابل قیاس نیست.

صادق نجفی تاکید کرد : معاونت نظارت و بازرسی این سازمان نیز تمامی تلاش خود را در سال جدید به کار خواهد بست تا از بروز تخلفات احتمالی جلوگیری کند.

کد خبر 662479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha