۷ آبان ۱۴۰۴، ۱۱:۵۸

واکنش دانشگاه علوم پزشکی ایران به ادعای تخلفات مالی

واکنش دانشگاه علوم پزشکی ایران به ادعای تخلفات مالی

معاون معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران به اظهارات نمایندگان مجلس درباره تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران پاسخ داد.

پیمان نامدار، معاون معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران، در واکنش به ادعای مطرح‌شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس درباره برخی مسائل مالی در دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: ادعای مطرح‌شده از سوی یکی از نمایندگان محترم، تاکنون در هیچ محکمه یا مرجع رسمی و معتبر مورد تأیید قرار نگرفته است و به نظر می‌رسد برخی از این موضوعات در فضای مجازی و شبکه‌ها مطرح شده‌اند که پیش‌تر نیز بررسی و توضیحات لازم درباره آن‌ها ارائه شده است.

وی تأکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌عنوان نهادهای کاملاً دولتی، تمامی فعالیت‌های مالی خود را زیر نظر هیئت‌امنا و دستگاه‌های نظارتی رسمی انجام می‌دهند و در ساختار دانشگاه، نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات به‌صورت مستمر حضور دارند و بر تمامی فرایند ها نظارت می‌کنند.

نامدار افزود: در چنین شرایطی، طرح موضوعاتی که هنوز مستند و مستدل نیستند و تاکنون از سوی هیچ مرجع صالح قضائی یا نظارتی تأیید نشده‌اند، منطقی به نظر نمی‌رسد و تاکنون نیز پاسخی رسمی از سوی نهادهای نظارتی در این زمینه دریافت نکرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: برخی از موارد مطرح‌شده مربوط به سالهای گذشته است و اکنون تیم فنی و مستندسازی دانشگاه در حال تکمیل و ارائه پاسخ‌های رسمی و مستند به مراجع ذی‌صلاح است. طبیعی است که بررسی دقیق این ادعاها و پاسخ مستند به آن‌ها زمان‌بر خواهد بود.

نامدار در پایان تأکید کرد: پیشنهاد ما این است که قبل از تأیید یا انتشار هرگونه خبر در این زمینه، منتظر نتیجه بررسی نهادهای رسمی و نظارتی باشیم تا از گسترش اطلاعات نادرست و ایجاد ابهام در افکار عمومی جلوگیری شود.

کد خبر 6638151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • NP IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
      4 1
      متاسفانه برخی از پزشک ها خودشون با مجوز دکتر داروساز فعالیت همکاری دارند
    • NP IR ۱۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
      9 1
      پول قدرت نفوذ هم برخی از این پزشک ها خودشون خیلی دارند که حتی برخی وصل هستند در رفت و آمد به آمریکا اروپا خارج از کشور و توان قدرت دور زدن قانون قوانین و کتمان اصل ماجرا رو به راحتی دارند ..
    • Gh IR ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
      5 0
      زیرنظربخش دولتی؟میشه به جای این حرف ها حق بیمه که برای تامین اجتماعی رد میشه تمام آیتم های فیش حقوقی رد بشه؟مثل بچه های شرکتی،ماچه گناهی کردیم که فقط مبلغ حکم باید برای بیمه رد بشه.لطفا مسئولین رسیدگی کنن🙏
      • م IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
        2 0
        هیات امنای علوم پزشکی اجازه نمیده که برای مزایا حق بیمه پرداخت بشه کاش کارمند ارگان های دیگه بودیم
    • محمد IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
      2 1
      دانشگاه علوم پزشکی ایران بایستی ادغام بشه با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی