برداشت ۲۴ هزار تن گوجه فرنگی از اراضی کشاورزی شهرستان گچساران

برداشت ۲۴ هزار تن گوجه فرنگی از اراضی کشاورزی شهرستان گچساران

یاسوج- رئیس جهاد کشاورزی گچساران از برداشت ۲۴ هزار تن گوجه فرنگی پاییزه از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

لیلا عطازاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گوجه فرنگی در این شهرستان ۸۶۸ هکتار است؛ گفت: از این میزان ۲۶۸ هکتار بهاره و ۶۰۰ هکتار پاییزه است.

وی افزود: گوجه فرنگی بهاره از بهمن تا تیر ماه و پاییزه نیز از مرداد ماه تا آذر ماه کشت و برداشت می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی گچساران بیان کرد: میزان نشاء کشت شده گوجه فرنگی در هر هکتار بین ۱۵ تا ۲۰ هزار عدد است.

وی ارقام کاشته شده این محصول در گچساران را شامل ساکاتا، بدرو و بریویو نام برد.

عطازاده با اشاره به عملکرد برداشت محصول گوجه فرنگی در هکتار تاکید کرد: متوسط عملکرد برداشت این محصول در فصل بهاره بین ۵۰ الی ۶۰ تن و در پاییز نیز ۳۵ الی ۴۰ تن است.

وی تصریح کرد: گوجه برداشت شده به بازار گچساران و استان‌های خوزستان فارس و تهران ارسال می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی گچساران بیشتر اراضی زیر کشت گوجه فرنگی در این شهرستان را مربوط به منطقه لیشتر با میزان ۴۰۰ هکتار عنوان کرد که آبیاری آن به صورت نواری انجام می شود.

کد خبر 6725655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha