۱۹ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۲۱

تکمیل گازرسانی به روستاهای زردلان هلیلان

تکمیل گازرسانی به روستاهای زردلان هلیلان

ایلام - سرپرست شرکت گاز استان ایلام گفت: با اجرای طرح گازرسانی به روستاهای زردلان در شهرستان هلیلان، پوشش گاز در این شهرستان به طور کامل تکمیل شد.  

علی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: منطقه زردلان با ارتفاع بیش از دو هزار متر از سطح دریا و شرایط سخت کوهستانی، یکی از دشوارترین مسیرهای گازرسانی در استان بود که با تلاش کارکنان و پیمانکاران، لوله‌های گاز از بستر رودخانه‌ها و مسیرهای سخت عبور داده شد تا شعله گاز به خانه‌های روستاییان برسد.

وی افزود: با اتصال ۶۳ روستای شهرستان هلیلان به شبکه گاز، هم‌اکنون پوشش گاز در این شهرستان ۱۰۰ درصدی شده است.

سلیمانی ادامه داد: در مجموع، حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی در این منطقه اجرا شده و برای پایداری و ایمنی شبکه نیز ۱۲ ایستگاه تقلیل فشار و اندازه‌گیری نصب و راه‌اندازی شده است.

به گفته سرپرست شرکت گاز ایلام، با گازرسانی به روستاهای زردلان، ساکنان اکنون از گاز طبیعی برای گرمایش منازل، پخت‌وپز و استحمام استفاده می‌کنند و زندگی در این مناطق سردسیر آرامش و رفاه بیشتری یافته است.

سلیمانی با اشاره به توسعه گازرسانی در سطح استان تصریح کرد: در حال حاضر پوشش گازرسانی در استان ایلام در حوزه شهری ۱۰۰ درصد و در حوزه روستایی بیش از ۹۹ درصد است و تنها یک درصد باقیمانده شامل روستاهای خالی از سکنه یا مناطقی است که در حال بررسی جهت استفاده از سوخت‌های جایگزین هستند.

وی گفت: با بهره‌برداری از طرح‌های جدید، ایلام به یکی از استان‌های سبز کشور از نظر پوشش گاز تبدیل شده و تاکنون بیش از ۶ هزار کیلومتر شبکه انتقال و تغذیه گاز در استان اجرا شده است.

کد خبر 6742407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha