۲۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۱۰

افتتاح ۳۵۰۹ میلیارد تومان طرح صنعت برق در استان گلستان

افتتاح ۳۵۰۹ میلیارد تومان طرح صنعت برق در استان گلستان

مدیرعامل شرکت توانیر از آماده‌سازی کامل پست انتقال برق ۴۰۰/۲۳۰/۶۳ کیلوولت شهید چمران آزادشهر به‌عنوان محور اصلی مراسم افتتاح طرح‌های صنعت برق در استان گلستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر، از آماده‌سازی کامل پست انتقال برق ۴۰۰/۲۳۰/۶۳ کیلوولت شهید چمران آزادشهر به‌عنوان محور اصلی مراسم افتتاح طرح‌های صنعت برق در استان گلستان خبر داد و گفت: این پست نقش کلیدی در بهره‌برداری از پروژه‌هایی به ارزش ۳۵۰۹ میلیارد تومان در حوزه برق منطقه‌ای مازندران و گلستان ایفا می‌کند.

رجبی مشهدی با بیان اینکه این پروژه‌ها در جهت تقویت زیرساخت‌های انتقال و فوق‌توزیع برق در شمال کشور اجرا شده‌اند، افزود: پست شهید چمران آزادشهر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز انتقال برق منطقه، با هدف افزایش ظرفیت شبکه، ارتقای پایداری برق و پاسخگویی به رشد مصرف در استان گلستان آماده بهره‌برداری شده است.

وی با اشاره به گستره طرح‌های افتتاحی تصریح کرد: این طرح‌ها شامل توسعه و افزایش ظرفیت پست‌ها، احداث پست‌های جدید و اجرای طرح‌های تکمیلی شبکه انتقال و فوق‌توزیع در استان‌های گلستان و مازندران است که نقش مؤثری در کاهش محدودیت‌های شبکه و افزایش قابلیت اطمینان برق‌رسانی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توانیر تأکید کرد: بهره‌برداری از این طرح‌ها به‌ویژه در آستانه دوره‌های اوج مصرف، زمینه تأمین برق پایدار برای مشترکان خانگی، صنعتی و بخش‌های مولد را فراهم کرده و زیرساخت لازم برای توسعه اقتصادی و صنعتی منطقه را تقویت می‌کند.

رجبی مشهدی در پایان خاطرنشان کرد: صنعت برق با اتکا به توان متخصصان داخلی و سرمایه‌گذاری هدفمند، مسیر توسعه شبکه و افزایش تاب‌آوری آن را با جدیت دنبال می‌کند و افتتاح این پروژه‌ها گامی مهم در تحقق این راهبرد در استان گلستان به‌شمار می‌رود.

کد خبر 6747303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha