۲۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۰۳

کشف ۲ خودروی بنز قاچاق ۵۰ میلیارد تومانی در اهواز

کشف ۲ خودروی بنز قاچاق ۵۰ میلیارد تومانی در اهواز

اهواز - رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان از کشف و توقیف دو دستگاه خودروی بنز قاچاق به ارزش ۵۰ میلیارد تومان در شهرستان اهواز خبر داد.

سرهنگ کارآگاه سهراب حسین‌نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اکیپ گشت پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی استان با انجام گشت‌های مستمر در سطح شهرستان اهواز، موفق به شناسایی و توقیف دو دستگاه خودروی بنز قاچاق شد و در این رابطه یک نفر با هویت معلوم دستگیر شد.

وی افزود: با دعوت از کارشناسان تشخیص اصالت و انجام استعلام از سامانه‌های مالکیتی، مشخص شد هر دو خودروی بنز فاقد هرگونه مالکیت و ثبت در سامانه‌های رسمی هستند که همین موضوع، قاچاق بودن خودروها را محرز و مسلم کرد.

رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان با اشاره به ارزش ریالی خودروهای مکشوفه بیان کرد: ارزش تقریبی این دو خودروی قاچاق ۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

حسین‌نژاد در پایان گفت: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهم به همراه خودروهای مکشوفه برای طی مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

کد خبر 6751541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha