۲۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۰۹

کشف ۸ میلیارد ریال لوازم آرایشی قاچاق در شاهرود

کشف ۸ میلیارد ریال لوازم آرایشی قاچاق در شاهرود

شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از کشف محموله هشت میلیارد ریالی لوازم آرایشی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا شائینی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از پاسگاه نوری از کشف محموله قاچاق لوازم آرایشی در این شهرستان به همت ماموران انتظامی خبر داد.

وی با بیان اینکه ماموران ایست و کنترل پلیس شاهرود در پاسگاه نوری این محموله را کشف و ضبط کردند، افزود: ماموران انتظامی این شهرستان حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون خرده بار مشکوک و آنرا متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه در بازرسی این این کامیون مشخص شد که مقادیری لوازم آرایشی قاچاق حمل می کند، تاکید کرد: ارزش این محموله طبق اعلام کارشناسان غذا و داروی شهرستان شاهرود هشت میلیارد ریال برآورد می شود.

شائینی با بیان اینکه یک نفر در این ارتباط دستگیر شد، تاکید کرد: پرونده وی برای رسیدگی به دستگاه قضایی و تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

وی از عزم جدی نیروی انتظامی در برخورد با قاچاق به خصوص غذا و دارو و لوازمی که با سلامتی جامعه ارتباط مستقیم دارد، خبر داد.

کد خبر 6751341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha