۱۱ اسفند ۱۴۰۴، ۱۷:۰۷

جاده چالوس یکطرفه شد؛ ترافیک سنگین در راه ها

جاده چالوس یکطرفه شد؛ ترافیک سنگین در راه ها

ساری - مسیر شمال به جنوب محور کندوان و آزادراه تهران - شمال برای تخلیه بار ترافیکی مسدود و این محور یک طرفه شده است.

علی صادقی سرپرست مرکز مدیریت راه‌های مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم‌اکنون مسیر جنوب به شمال کندوان مسدود و یک‌طرفه شده و در هراز نیز تردد از سه‌راهی چلاو تا بایجان نیمه‌سنگین تا سنگین گزارش می‌شود.

وی گفت: براساس آخرین گزارش‌ها از وضعیت ترافیکی محورهای شمال کشور، محور کندوان از سمت جنوب به شمال برای تخلیه بار ترافیکی مسدود و مسیر این محور یک‌طرفه شده است. در محدوده‌های سیاه بیشه تا پل دزدبن، تراکم خودروها سنگین است.

وی ادامه داد:در محور هراز، تردد در مسیر سه‌راهی چلاو تا بایجان نیمه‌سنگین تا سنگین گزارش شده، اما در سایر محورهای منتهی به شمال از جمله کیاسر و سوادکوه، جریان ترافیک روان و بدون مشکل است.

صادقی گفت: از نظر شرایط جوی، بارش برف در ارتفاعات محور کندوان ادامه دارد که رانندگان توصیه می‌شوند با احتیاط و تجهیزات زمستانی سفر کنند.

کد مطلب 6763561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha