۴ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۲۲

همکاری تل آویو و قاهره علیه حماس ادامه دارد

همکاری تل آویو و قاهره علیه حماس ادامه دارد

یک روزنامه عبری از توافق قاهره و تل آویو برای استقرار تعداد بیشتری از نظامیان مصری در گذرگاه رفح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، بر اساس این توافق و بنا بر درخواست مصر 750 تا یک هزار و 500 نفر دیگر از نظامیان این کشور در گذرگاه رفح مستقر می شوند.

این توافق در نشست شب گذشته بین مقامات صهیونیستی و "عمر سلیمان" رئیس سازمان اطلاعات مصر به دست آمد.

بر اساس گفته های ساکنان گذرگاه رفح، مصر به تازگی یک هزار و 200 نظامی در گذرگاه رفح مستقر کرده که هدف از آن کنترل بیشتر این گذرگاه و فشار بیشت بر حماس است.  

به نوشته این روزنامه، ماحصل توافق به عمل آمده میان مقامات صهیونیستی و عمر سلیمان به اطلاع مقامات اول این رژیم جعلی رسیده است.   

در همین رابطه امروز مشاور نخست وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی اعلام کرد تا زمانی که جنبش حماس نوارغزه را تحت کنترل داشته باشد یا از کاهش محاصره بهره برداری کند، این رژیم هرگز گذرگاه های غزه را به طور کامل بازگشایی نخواهد کرد. 

 مشاور اولمرت گفت: اگر بازگشایی گذرگاه ها به تقویت جنبش حماس منجر شود هرگز این کار را نخواهیم کرد.

وی افزود: حتی اگر حماس موافقت کند که تشکیلات خودگردان فلسطین گذرگاه ها را اداره کند، اسرائیل بر این باور است که حماس در پشت پرده اختیار امور را به دست خواهد گرفت و ظرف چند روز مجددا بر گذرگاه ها سیطره پیدا خواهد کرد. 

کد خبر 821366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha