پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۴۵

ابوالهیل در گفتگو با مهر:

30 بازیکن سپاهان کاظمی را نمی خواهند/ به کسی بی احترامی نکردم

30 بازیکن سپاهان کاظمی را نمی خواهند/ به کسی بی احترامی نکردم

هافبک عراقی تیم فوتبال سپاهان گفت: در پایان دیدار مقابل بنیادکار ازبکستان به هیچ عنوان پیراهن تیم را بر زمین نکوبیدم و به آن بی احترامی نکردم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوهاب ابوالهیل در حالی این مطالب را عنوان می کند که مربیان تیم فوتبال سپاهان تاکید دارند این بازیکن به خاطر بی احترامی به پیراهن این تیم از جمع زردپوشان اصفهانی کنار گذاشته شده است.

هافبک عراقی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: اتفاقاتی که در دیدار سپاهان - بنیادکار ازبکستان رقم خورد به هیچ عنوان آنطور نیست که مربیان سپاهان بیان کرده اند. من در بازی بنیاد ازبکستان با بهادرانی تعویض شدم اما به تصمیم مربیان اعتراض نکردم و پیراهن خود را به نشانه اعتراض به زمین نکوبیدم.

وی ادامه داد: پس از این بازی مربیان از من خواستند دیگر در تمرین تیم شرکت نکنم و قرار شد بعد از بازی با مقاومت سپاسی دوباره به تیم برگردم. در این بازی تماشاگران به کادر فنی تیم سپاهان اعتراض کرده و من را تشویق کردند همین مسئله باعث شد تا بازهم به من اجازه تمرین داده نشود.

ابوالهیل ناراحتی کاظمی از تشویق هواداران را باعث کنار گذاشته شدنش از ترکیب تیم عنوان کرد و گفت: کاظمی بعد از این بازی به مدیر باشگاه گفته است از این به بعد یا من باید در تیم باشم یا ابوالهیل.

هافبک دفاعی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در ادامه به نشست کمیته انضباطی این باشگاه که با هدف رسیدگی به تخلفات او برگزار شده است، اشاره کرد و گفت: دیروز من به همراه شاهدم به کمیته انضباطی رفتم و ثابت شد که به پیراهن سپاهان بی احترامی نکرده‌ام و قرار شد به تمرین تیم برگردم اما بازهم سرمربی تیم تاکید کرد که من اجازه تمرین ندارم.

وی شرایط تیم فوتبال سپاهان پیش از دیدار با پرسپولیس را دشوار خواند و گفت: از 32 بازیکنی که در تیم ما هستند 30 بازیکن فرهاد کاظمی را نمی خواهند و تنها 2 بازیکن با او رابطه خوبی دارند. تماشاگران سپاهان هم این مربی را نمی خواهند.

کد خبر 868913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha