به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سیدصولت مرتضوی پیش از ظهر پنج شنبه در نشست صمیمی با برگزید گان جشنواره استانی حضرت علی اکبر (ع) به حمایت دولت از جوانان در تمامی عرصه های پیش آمده اشاره کرد و اظهار داشت: در دولت نهم تمامی سعی مسئولان بر آن است تا دغدغه های جوانان از قبیل اشتغال و مسکن در مقایسه با گذشته کاهش داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: ایران در زمره کشورهایی است که از جمله در علم نانو، فناوری هسته ای، ساخت جنگ افزارها و ساماندهی سامانه هوایی به موفقیتهای بسیار دست پیدا کرده که این امر در سایه تلاش جوانان بوده است.
وی با تاکید بر مهندسی فرهنگی هدف از آن را امر به معروف و نهی از منکر خواند و اظهار داشت: مهندسی فرهنگی نیاز به زمان دارد تا تک تک آحاد جامعه به کمال مطلوب برسند
.مدیر سازمان ملی جوانان خراسان جنوبی با بیان اهداف برگزاری جشنواره علی اکبر (ع) در استان و سپس جشنواره ملی آن در تهران گفت: ایجاد بانک جامع از جوانان نخبه و برگزیده ایجاد شور و نشاط اجتماعی، ارج نهادن به ظرفیتهای جوانان نخبه محروم و تنوع پراکندگی جغرافیایی را از دیگر اهداف این جشنواره عنوان کرد .
یحیی سالاری تصریح کرد: سال گذشته با توجه به دستور العملهای ارسال از سازمان ملی جوانان کشور این آئین با هدف الگوسازی و تجلیل از افراد برگزیده در 11 محور مشخص شده بر پا شد و 33 جوان نخبه و برگزیده، در استانها شناسایی شد.
وی ادامه داد: در این مرحله از میان 990 برگزیده در سراسر کشور 30 جوان از سوی رئیس جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند که از این میان هادی حسینی مخترع خراسان جنوبی با ثبت 94 اختراع در سطح کشوری رتبه ممتاز را به خود اختصاص داد.
نظر شما