۳۱ خرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۲۴

در 30 سال گذشته؛

هیچ کس نتوانسته در برابر امواج خروشان ملت و نظام مقابله کند

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: در 30 سال عمر انقلاب کسی نتوانسته است در برابر امواج خروشان ملت و نظام مقابله کند.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام حمید عظیمی شامگاه شنبه در جمع اعضای شورای تبلیغات اسلامی استان گفت: کسانی که داعیه قانون گرایی دارند، باید رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را در خصوص انتخابات و تجمعات غیرقانونی آویزه گوش خود قرار دهند.

وی ضمن دعوت آشوبگران به صداقت و یکرنگی، گفت: در 30 سال عمر انقلاب ، کسی نتوانسته است در برابر امواج خروشان ملت و نظام مقابله کند.

عظیمی افزود: هواداران نامزدهای انتخاباتی با تاسی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به جای تنش آلود کردن فضای جامعه و ایجاد ناهنجاری های اجتماعی، انتقادات خود را از راه قانونی پیگیری کنند.

حجت الاسلام عظیمی با اشاره به سوء استفاده بیگانگان از آشوب ها و تجمعات غیرقانونی اظهار داشت: رسانه های بیگانه با دلسوز نشان دادن خود در قالب مسائل داخلی کشور، سعی در ایجاد تنش در جامعه و بهره گیری تبلیغاتی از حوادث و جریانات دارند.

وی اضافه کرد: مردم آگاه ایران اسلامی، فریب جوسازی های عناصر داخل و خارج از کشور را نخواهند خورد.

کد خبر 899824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha