به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سبحان بهرامی ظهر دوشنبه در حاشیه جلسه ستاد استانی پیشگیری از بیماری های واگیردار استان در جمع خبرنگاران افزود: موارد مشکوک این بیماری ها به ترتیب در شهرهای قائم شهر و ساری با 9 مورد، بهشهر 6 مورد، بابلسر 3 مورد، گلوگاه 2 مورد و رامسر، بابلسر، سوادکوه، چالوس، آمل و نکاء هر کدام با یک مورد مشکوک گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: اکثر بیماران مشکوک به ویروس تیپ یک زائران بیت الله الحرام و مسافران عربستان بودند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه تاکنون هشت مورد از شهروندان استان مبتلا به بیماری آنفلوانزای تیپ یک شناسایی شده است، تصریح کرد: بابل با چهار مورد، ساری با دو مورد، قائم شهر و گلوگاه هر کدام با یک مورد ابتلا به این بیماری در استان گزارش شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 280 موارد مثبت مبتلا به این بیماری در کشور شناسایی شده است، افزود: ویروس آنفلوانزای تیپ یک به سرعت در استان رو به شیوع است بنابراین شهروندان باید روش زندگی خود را به گونه ای تغییر دهند که مبتلا به این بیماری نشوند.
بهرامی با اشاره به اینکه عمده افراد مبتلا به بیماری آنفلوانزای تیپ یک در مازندران مسافران عربستان بودند، خاطرنشان کرد: اگرچه افراد مبتلا به این بیماری در گروه میانسالان گزارش شده اما خطر این بیماری برای کودکان زیر 5 سال و افراد مسن و بیماران مزمن بسیار حساس است.
وی در مورد ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تصریح کرد: مازندران همه ساله با این بحران مواجه بوده بنابراین تجربه و امکانات خوبی برای کنترل و نظارت برای جلوگیری از شیوع این ویروس در جامعه توسط بهداشت استان وجود دارد.
رئیس شبکه بهداشت مازندران ترکیب ویروس تیپ یک با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مازندران به واسطه مهاجرت پرندگان را نوعی تهدید برای مردم استان اعلام کرد و گفت: ستاد آنفلوانزای استانی جلسات مستمری برای کنترل این بیماری در مازندران تشکیل داده است.
نظر شما