پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۴۰

ایران و افغانستان محور گفتگوهای سارکوزی در سفر به آمریکا

ایران و افغانستان محور گفتگوهای سارکوزی در سفر به آمریکا

رئیس جمهوری فرانسه در سفر خود به آمریکا با رئیس جمهوری این کشور و دبیر کل سازمان ملل درباره ایران، افغانستان و فرآیند سازش در خاورمیانه گفتگو می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، "نیکلا سارکوزی" امروز دوشنبه در دانشگاه کلمبیا سخنرانی می کند و بر این موضوع که فرانسه همپیمان اصلی آمریکا به شمار می رود، تاکید خواهد کرد.

همچنین سارکوزی فردا سه شنبه در کاخ سفید با "باراک اوباما" درباره افغانستان و میزان همکاری همپیمانان اروپایی با آمریکا در قبال مسئله جنگ در این کشور دیدار و گفتگو می کند.

پس از شکست سارکوزی در انتخابات شورای استانی و پیروزی حزب سوسیالیست فرانسه در دور نخست با کسب 30 درصد مجموع آرا، می توان گفت که سفر رئیس جمهوری این کشور به نیویورک و واشنگتن طی هفته جاری تا حدودی سارکوزی را از مشکلات سیاسی رها می کند.

همچنین رئیس جمهوری فرانسه اواخر روز سه شنبه با "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل درباره فرآیند سازش در خاورمیانه و برنامه هسته ای ایران گفتگو می کند.

رؤسای جمهوری آمریکا و فرانسه پیشتر طی تماسی تلفنی بر ضرورت ادامه مذاکرات با ایران به منظور حل موضوع هسته ای این کشور تاکید کرده اند.

کد خبر 1055438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha