به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری افزود: بیشترین کمبود نیرو را در سطح ابتدایی داریم و در خوشبینانه ترین حالت، مقطع ابتدایی با کمبود هزار نفر نیروی انسانی مواجه است.
وی افزود: مازندران به دلیل بازنشستگی های پیش از موعد در سال های گذشته با این مشکل مواجه شده که در این فرآیند تعداد زیادی نیرو از فعالیت خارج شده اند و راه جبران این مشکل را باید در وزارتخانه جستجو کرد.
فیاضی با اشاره به راهیابی 14 نفر از دانش آموزان به المپیادهای مختلف در سال جاری تصریح کرد: فرزندان مازندران همواره در این عرصه موفق بوده اند که امسال با رشد 40 درصدی مواجه شدیم.
وی در خصوص استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی یادآور شد: هفت هزار نفر از آموزش یاران نهضت سوادآموزی در کشور به استخدام آموزش و پرورش درخواهند آمد.
فیاضی با اشاره به وجود 26 هزار نیروی حق التدریس در کشور اظهار داشت: مازندران دارای 700 نیروی حق التدریس است که به استخدام رسمی و نیروهای شرکتی نیز به قرارداد معین تبدیل خواهند شد.
ابوالقاسم کاوه، کارشناس اقامه نماز آموزش و پرورش مازندران گفت: 997 امام جماعت در مدارس سطح استان فعالیت می کنند که 380 نفر خواهران و مابقی را برادران تشکیل می دهند.
وی یادآور شد: حدود دو هزار امام جماعت در سطح مدارس استان کم داریم.
وی افزود: در سطح کشور 16 هزار امام جماعت در مدارس حضور دارند که این رقم باید 160 هزار امام جماعت باشد و تنها 10 درصد محقق شده است.
کاوه تصریح کرد: روحانیانی که برای برپایی نماز جماعت درمدارس حضور دارند روزانه سه هزار تومان و میانگین ماهانه مبلغ 70 هزار تومان دریافت می کنند.
وی گفت: آموزش ائمه جماعات اکیدا در دستور کار قرار دارد تا این افراد با حضور در مدارس نحوه برقراری ارتباط با دانش آموزان و جلب آنها را آموزش ببینند.


نظر شما