به گزارش خبرنگار مهر، سید علی حجازی ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از پروژه های شهری ساری افزود: این دستاوردی سطح شهرداری ساری را در نگاه کارشناسان عمران تا حد بسیار زیادی افزایش خواهد داد.
عضو شورای معاونین استاندار مازندران افزود: شهرداری ساری پس از روی کار آمدن سومین دوره شورای اسلامی عملکردش در حد وعده باقی نمانده و ما به تحقق وعده هایی که دادیم شهرت پیدا کرده ایم.
شهردار مرکز مازندران با اشاره به اقدامات شهرداری در خصوص تملک املاک و اراضی شهری در راستای اجرای پروژه های شهری گفت: بیش از 570 مترمربع از املاک و اراضی شهر ساری در 26 متری شمال ریل راه آهن به لحاظ اجرای پروژه های شهری خریداری شد.
حجازی مبلغ ریالی املاک و اراضی خریداری شده را دو میلیارد و 440 ریال عنوان کرد و اظهار داشت: این املاک به منظور تعریض معابر شهری، تسهیل در رفت و آمد عمومی و اجرای پروژه جدید داراب در سال جاری خریداری شد.
حجازی همچنین از تعریض مدخل ورودی خیابان 30 متری ولی عصر (عج ا...)، روبروی خیابان معلم ساری خبر داد و افزود: شهرداری ساری به منظور بهبود عبور و مرور، رفع معضل گره ترافیک شهری در این مدخل، اقدام به خریداری 971 مترمربع از املاک این منطقه به ارزش ریالی 11 میلیارد و 260 میلیون ریال نموده است.
وی با اشاره به ترافیک سنگین شهر در برخی از ساعت ها و بالاخص در ایام پس از بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و گلایه های رسانه ها و شهروندان در این خصوص، گفت: ما نیز در این شهر زندگی می کنیم و از وضعیت آن ناخرسندیم و این نارسایی ها را با تمام وجود درک می نماییم، اما رفع این معضل فقط در گرو همکاری شهروندان و دستگاه های متولی امر می باشد.
حجازی با تاکید بر فرهنگ سازی رسانه ها در خصوص استفاده بیشتر شهروندان از ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار داشت: تعریض معابر شهری، ساخت زیر گذرها و روگذرها مانند اجرای پروژه پل روگذر میدان ولی عصر داراب و عبور ذغالچال، ساخت چندین پل عابر پیاده، پارکبان ها، اتمام کمربندی جنوبی، ساماندهی سرویس های مدارس، افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس های شهری و تاکسی ها و راه اندازی سازمان هایی مانند اتوبوس رانی، تاکسی رانی و حمل و نقل ترافیک جهت مدیریت این امر در شهر، از جمله اقدامات مهم شهرداری در این راستا است.


نظر شما