پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۹:۲۸

سیدی:

تشکیل ستاد صیانت موجب رعایت بیشتر حجاب در جامعه شده است

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: با تشکیل ستاد صیانت از حقوق شهروندی در استان قزوین اقدامات خوبی در جهت رعایت بیشتر حجاب و عفاف در جامعه صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، طاهره بیگم سیدی عصر امروز در جلسه صیانت از حقوق شهروندی که در استانداری تشکیل شد اظهار داشت: کارهای فرهنگی بدلیل تاثیر مناسبی که در جامعه برجا می گذارند زمان بر هستند و نمی توان در کوتاه مدت انتظار رسیدن به اهداف تعیین شده را متصور شویم.

وی درخصوص برنامه های 17 دی ماه ستاد صیانت، برگزاری همایش یک روزه را از جدی ترین اقدامات این ستاد دانست و تصریح کرد: این همایش با موضوعاتی مانند بیان احکام و شیوه های حجاب، تاریخ کشف حجاب و جریان شناسی مخالفت با حجاب در تاریخ 17 دی ماه برگزار می شود.

مشاور استاندار در امور بانوان خاطرنشان کرد: جلسات عفاف و حجاب تنها مختص بانوان نیست بلکه حضور آقایان نیز به خاطر تأثیرگذاری آنها در خانواده باید جدی گرفته شود.
 
وی آموزش دوخت چادرهایی با 30 طرح، ساخت فیلم مستند در خصوص کشف حجاب و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان نقطه مقابل آن و راه اندازی سایت ویژه بانوان را در دهه فجر ازکارهای در دست اقدام اداره کل بانوان و خانواده استانداری اعلام کرد.
کد خبر 1213232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha