۲۵ دی ۱۳۸۹، ۹:۲۱

ریچارد فالک:

سیاستهای اسرائیل تشکیل دولت فلسطینی را غیر ممکن ساخته است

سیاستهای اسرائیل تشکیل دولت فلسطینی را غیر ممکن ساخته است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در مسائل حقوق بشر می گوید که سیاست های رژیم اسرائیل تشکیل دولت فلسطینی به پایتختی بیت المقدس را غیر ممکن ساخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "ریچارد فالک" در اظهاراتی می گوید: تحولات اخیر به روشنی نشان از تمایل اسرائیل برای استفاده فزاینده زور علیه فلسطینیان دارد.

فالک همچنین اقدام رژیم اسرائیل برای تخریب هتل تاریخی "شیپرد" را در شرق بیت المقدس که در 9 ژانویه رخ داد محکوم کرد.

این مقام سازمان ملل افزود: این رویدادها در مجموع یک منش غیر قابل پذیرش از سوی اسرائیل را برای استفاده روزافزون از زور علیه فلسطینیان نشان می دهد.

ریچارد فالک تصریح کرد: این بخشی از یک الگوی تسریع کننده در بیت المقدس شرقی شامل تغییر توازن جمعیتی برای تقویت ادعاهای اسرائیل برای کنترل دائمی کل شهر است، که این امر تاسیس یک دولت فلسطینی به پایتختی بیت المقدس را عملاً غیر قابل دستیابی می کند.

وی می گوید: اکنون جامعه جهانی باید پا پیش گذاشته و از این جمعیت آسیب پذیر فلسطینی در برابر خشونت هایی که از زمان های بسیار دور گذشته اعمال می شده حمایت و حفاظت کند.

کد خبر 1231992

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha