پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ بهمن ۱۳۸۹، ۸:۱۶

علاقه به اسلام با وجود تمام تبلیغات منفی رو به افزایش است

علاقه به اسلام با وجود تمام تبلیغات منفی رو به افزایش است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اسلام‌هراسی را از نقشه‌های دشمنان برای لطمه به اسلام و مسلمانان عنوان کرد و با تأکید بر افزایش علاقه و گرایش به قرآن و اسلام با وجود تمام تبلیغات منفی، گفت: نخبه پروری در حوزه‌های مختلف قرآنی از اهداف سازمان تبلیغات اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی خاموشی جمعه 15 بهمن در پنجمین مراسم تکریم از چهره های قرآنی که با هدف تجلیل از مقام پیشکسوتان و اساتید قرآن و حائزین رتبه های برتر مسابقات بین المللی قرآن الکریم برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این محفل، گفت: مرجع سازی در کشور از چهره های قرآنی تأثیر میدانی، تعلیمی، اخلاقی و فرهنگی بسیاری عاید جامعه اسلامی خواهد کرد، لذا لازم است بر امر الگوسازی همت بگماریم.

وی گفت: اولیای دین با اذن خداوند هادی هستند و خودشان به تنهایی نمی توانند هادی باشند. خداوند کسی را هدایت می کند که بخواهد و برای تمامی انسان ها نسخه هدایت دارد.

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام دهه فجر، گفت: در این ایام اتفاقات عظیمی افتاده که ساده نیستند و نباید آنها را ساده انگاشت. این اتفاقات خلاف نقشه های استکبار و استعمار و اربابان زر و زور بوده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به شکست نقشه اسلام‌هراسی دشمنان در جهان گفت: عده ای خواستند نقشه اسلام هراسی در جهان را اجرا کنند تا بگویند اسلام دین خشونت، قتل و غارت است در حالی که مشاهده می شود گرایشات اسلامی و میزان علاقمندی به قرآن و اسلام در حال رشد است و بنا به آیات قرآنی، تمامی امور در دستان خداوند است و ایمان به خدا و حرکت در مسیر سنت های خدا مسیر را برای هلاکت دشمنان هموار می کند.

وی با اشاره به نقش سازمان تبلیغات اسلامی و دارالقرآن الکریم در تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی و حمایت و نظارت بر فعالیت های مردمی در این عرصه، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نخبه پروری در همه محورهای قرآنی به طور مشخص درهر استان را در دستور کار خود دارد.

کد خبر 1246615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha