پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۴۶

مردم زنجان راهپیمایی 22 بهمن را با شکوه خاص برگزار کردند

مردم زنجان راهپیمایی 22 بهمن را با شکوه خاص برگزار کردند

زنجان - خبرگزاری مهر: راهپیمایی 22 بهمن صبح امروز همزمان با سراسر کشور، پر شکوه و با حضور حداکثری مردم استان زنجان در مناطق مختلف استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، راهپیمایی پرشکوه مردم زنجان با حضور حجت الاسلام میر تاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، حجت الاسلام واعظی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان و رئفی نژاد استاندار زنجان برگزار شد.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهای "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "مرگ بر حسنی مبارک"، "حسنی مبارک نا مبارک باید برود"، "حسین حسین شعار ماست، شعادت افتخار ماست" و "زنجانیلار اویاخدی، انقلابا دایاخدی" و سایر شعارهای انقلابی مسیر میدان 15 خرداد محل آغاز راهپیمایی تا امامزاده سید ابراهیم (ع) را طی کردند.

در این اجتماع عظیم و باشکوه، راهپیمایان با سر دادن شعارها، ضمن اعلام خوشحالی خود از انقلاب های ایجاد شده در برخی کشورهای عربی منطقه، بر لزوم وحدت مسلمانان برای از بین بردن استکبار و کوتاه کردن دست غرب و آمریکا از کشورهای اسلامی تأکید کردند.

همچنین راهپیمایان زنجانی در حاشیه راهپیمایی خود با امضای طوماری، حمایت قاطع خود را از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها اعلام کردند.

در پایان این راهپیمایی قطعنامه سراسری به مناسبت یوم الله 22 بهمن قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای تکبیر این قطعنامه را تأکید کردند.

سخنران راهپیمایی مردم زنجان حجت الاسلام میر تاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور است.

کد خبر 1250995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha