پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۶:۱۵

نخستین کنفرانس شهروند الکترونیکی و موبایل برگزار می شود

نخستین کنفرانس شهروند الکترونیکی و موبایل برگزار می شود

نخستین کنفرانس شهروند الکترونیکی و تلفن همراه نهم و دهم اسفندماه در محل سالن همایش های بین المللی سازمان محیط زیست کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دولت همراه، امنیت همراه، شهرداری همراه، تجارت و بانکداری همراه، زیرساخت مخابراتی همراه، محیط زیست و موبایل و حمل و نقل و ترافیک همراه محورهای مورد بحث در این کنفرانس دو روزه خواهد بود.

بررسی ارائه خدمات Mobile ICT از نگاه مشتری‌، معرفی آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و کاربردی در زمینه تحقق دولت الکترونیکی و شهروند الکترونیکی روی موبایل، تبیین زیرساخت‌های مخابراتی برای ارائه خدمات الکترونیکی روی پلتفورم تلفن همراه و معرفی توانمندی های شرکت‌‌های ایرانی و خارجی فعال در زمینه تحقق سرویس های الکترونیکی روی موبایل - Mobile e services - از اهداف برگزاری این همایش عنوان شده است.
 
همزمان با برگزاری کنفرانس icecc2011 ، پرتال www.MobileICT.ir نیز راه اندازی خواهد شد که این پرتال قصد دارد تمامی اطلاعات و خدمات سازمان ها را در خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه معرفی کند و این امر می تواند رویای تحقق شهر و شهروند الکترونیکی را به واقعیت تبدیل کند.
 
از دیگر ویژگی‌های این کنفرانس می توان به عضوگیری برای بانک اطلاعاتی متخصصان حوزه Mobile ICT برای انجام پروژه‌های ملی و بین‌المللی، نو‌آوری برای رسیدن به ساختار اداری مطلوب توسط تلفن همراه در نظام الکترونیک و کاهش موانع و حصارهای بین سازمانی و تبدیل دولت به یک نظام باز اشاره کرد.
 
همچنین برداشته شدن گامی مؤثر برای یکپارچه سازی مدیریت شهری با استفاده از فناوری موبایل، رسیدن به محیط فرهنگی مطلوب از طریق خدمات تلفن همراه و گسترش فرهنگ الکترونیکی شدن فرایندها با استفاده از این کالا از دیگر ویژگی‌های کنفرانس شهروند الکترونیکی و تلفن همراه است.
 
در حاشیه این کنفرانس، کارگاه‌های تخصصی و نمایشگاه دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه (Mobile ICT Exhibition)  برگزار خواهد شد.
 
این کنفرانس دو روزه با حضور مقامات کشوری از معاونت ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت نیرو ،پژوهشکده علوم و فناوری اطلاعات ایران، سازمان پدافند غیرعامل، مخابرات ایران، بانک های کشور، دانشگاه های کشور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان انرژی اتمی، شهرداری، سازمان محیط زیست و پلیس امنیت عمومی ناجا برگزار می شود.
کد خبر 1261960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha