پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۱:۴۴

درهفته 22 مسابقات لیگ بر‌تر/

راه و ترابری قم از سد بسکتبال دانشگاه آزاد تهران گذشت

راه و ترابری قم از سد بسکتبال دانشگاه آزاد تهران گذشت

قم - خبرگزاری مهر: تیم بسکتبال راه و ترابری قم در هفته بیست و دوم مسابقات بسکتبال لیگ بر‌تر کشور با نتیجه 77 به 58 از سد دانشگاه آزاد تهران گذشت.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، تیم بسکتبال راه و ترابری قم در هفته بیست و دوم مسابقات بسکتبال لیگ بر‌تر شامگاه پنجشنبه در سالن دو هزار نفری ورزشگاه شهید حیدریان قم مقابل تیم بسکتبال دانشگاه آزاد تهران رفت که با برتری در چهار کوار‌تر توانست تیم دانشگاه آزاد را با نتیجه 77 به 58 مغلوب کند.

کوار‌تر نخست بازی 19 به 13، کوار‌تر دوم 33 به 32، کوار‌تر سوم 54 به 44 و کوار‌تر چهارم 77 به 58 به سود تیم راه و ترابری قم به پایان رسید.

در حال حاضر تیم راه و ترابری قم با 21 بازی، 16 برد، پنج باخت و 37 امتیاز در جایگاه دوم جدول رده بندی مسابقات بسکتبال لیگ بر‌تر قرار دارد و تیم دانشگاه آزاد نیز با 20 بازی، 10 برد، 10 باخت و 30 امتیاز در جایگاه ششم جدول رده بندی قرار دارد.

تیم راه و ترابری قم یک بازی عقب افتاده خود در مقابل ذوب آهن را در 22 فرودین ماه سال 90 انجام خواهد داد.

محمد احمدی با شماره چهار، محسن پروازی با شماره پنج، مجید قاسم‌زاده با شماره 6، رضا شهباز‌نژاد با شماره هفت، واتاری مارش با شماره هشت، محمد سیستانی با شماره 11، محسن خسروی با شماره 12، توماج کریمیان با شماره 13، احمد مارکوس با شماره 15، مسعود زارعینی با شماره 16، اصغر کاردوست با شماره 17 و امیر صباغیان با شماره 18 در ترکیب تیم بسکتبال راه و ترابری قم بودند.

پویا تاجیک با شماره چهار، رضا لطفی با شماره پنج، فرید اصلانی با شماره 6، مجتبی بنی عقیل با شماره هفت، کوین شپارد با شماره هشت، سیاوش محسنی با شماره 9، وارتان بیدروسیان با شماره 10، روزبه ارغوان با شماره 12، موسی نبی‌پور با شماره 13، نوید فرهانی با شماره 14، آلبرت مورینگ با شماره 15، امیر عباس محبت با شماره 16 ترکیب تیم دانشگاه آزاد تهران بودند.

خرابی اسکوربرد با توجه به نو بودن آن سبب توقف و تأخیر در بازی شد که با اعتراض شدید تیم دانشگاه آزاد تهران روبرو شد و در چند بازی اخیر نیز سبب اعتراض سر مربیان دیگر تیم‌ها نیز شده است ولی تجهیزات داخل سالن دو هزار نفری ورزشگاه حیدریان در سطح مسابقات لیگ برتری نیست.

مدیرکل تربیت بدنی قم در میزبانی قبلی تیم راه و ترابری قم در مقابل بانک سامان با اعتراض شدیدی مواجه شد ولی وی و هیچ کدام از مسئولان استان در دیدار دو تیم راه و ترابری قم و تیم دانشگاه آزاد تهران در سالن دو هزار نفری ورزشگاه حیدریان حضور نداشت.

جلوگیری از دادن صندلی به تماشاچی معلول کنار زمین بازی توسط رسول منعم معاون توسعه امور ورزش اداره کل تربیت بدنی استان قم و سر پا ایستادن تماشاگر معلول سبب اعتراض و رنجش برخی از تماشاگران حاضر در سالن شد.

ورود سیستانی بازیکن شماره 11 تیم راه و ترابری قم در اواخر کوار‌تر دوم به زمین بازی بجای واتاری مارش بازیکن آمریکایی این تیم سبب افت بازی و از دست دادن چند موقعیت و امتیاز شد که آقاکوچکی سرمربی تیم راه و ترابری قم این بازیکن را در کوار‌تر سوم از زمین خارج کرد.

سیستانی در چند بازی اخیر خود ضعیف ظاهر شده است و سبب افت سطح بازی تیم بسکتبال راه و ترابری قم شده است، بطوری که در بازی در برابر دانشگاه آزاد از سه پرتاب دو امتیاز تنها یک پرتاب وارد سبد شد و همچنین از سه پرتاب سه امتیازی نیز هیچ یک وارد سبد نشد و یک خطا نیز در کارنامه خود ثبت کرده است که در مجموع تلاش وی طبق جدول امتیاز در این بازی دو امتیاز و نتیجه کلی منفی یک بوده است و از تیم حریف نیز سیاوش محسنی عملکرد نامطلوبی داشته است که در این بازی کار مفید وی از دست دادن یک پرتاب سه امتیازی و دو امتیازی بوده است.

احمد مارکوس با 16 امتیاز، اصغر کاردوست و واتاری مارش به طور مشترک 15 امتیاز در بازی در برابر تیم دانشگاه آزاد برای تیم راه و ترابری قم کسب کردند و فوق العاده ظاهر شدند و از تیم حریف نیز آلبرت مورینگ با 15 امتیاز، پویا تاجیک با 12 امتیاز و همچنین کوین شپارت با 10 امتیاز بیشترین امتیاز را برای تیم دانشگاه آزاد کسب کردند.

در این دیدار با توجه به خرابی اسکوربرد نتایج دقیق بازی فقط توسط سید محمد شریف بنی مصطفوی ثبت کننده امتیازات و آنالیزور بازی دیدار دو تیم راه و ترابری قم و دانشگاه آزاد انجام شد.

با توجه به اطلاع رسانی مناسبی که نسبت به میزبانی قبل در این بازی انجام شده بود تماشاگران بسکتبال دوست قمی در سالن دو هزار نفری ورزشگاه شهید حیدریان حضور پررنگ داشتند و بی‌وقفه تیم شهرشان را تشویق می‌کردند.

اشتباه ثبت شدن نام قم بر روی اسکوربرد تا آخر بازی و اعلام نتایج و زمان بازی بصورت مکرر با سیستم صوتی سالن که از کیفیت بسیار بدی برخودار بود موجب اعتراض مکرر عوامل تیم دانشگاه آزاد به این وضعیت شده بود.

ورژ آبکاریان سرداور، حسن نیکخواه داور یک، رامین حسین‌زاده داور دوم و نادر باقری نیز ناظر این دیدار بودند.

کد خبر 1276323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha